Magazin

ANA SEVIĆ JE ZLO, ONA JE OPASNA ŽENA! VARALA JE DARKA I NE DA NAM DA VIDIMO UNUKU: Otac Darka Lazića prvi put govori za medije!

Napisao A. K.

Milan Lazić, otac Darka Lazića, ogorčen je na bivšu snajku Anu Sević. On je posebno kivan na nju jer ne dozvoljava da čuje i vidi unuku Lorenu, i to dok njegov sin leži u bolnici s teškim povredama koje je zadobio u udesu 23. oktobra.

Tata zvezde „Granda“ je u prvoj ispovesti za medije potvrdio pisanje Kurira da je pevačica varala njegovog sina i da je to glavni razlog što su se njih dvoje razveli. Ipak, porodici Lazić sad je od svega najvažniji Darkov oporavak, koji zahvaljujući timu lekara Zemunske bolnice ide kako treba. Pevačevi roditelji su posebno zahvalni i estradnom menadžeru Mirsadu Hadžiću, poznatijem kao Mirso Švajcarac, jer se jedini ponudio da im finansijski pomogne u ovoj borbi.

– Hvala bogu, stanje mog sina ide nabolje. Preživeli smo veliki stres, danima smo bili u agoniji, strahu, noćima nismo spavali i molili smo se da pobedi ovu situaciju. Sada je njegovo stanje stabilno i više nije životno ugrožen. Ugradili su mu veštački kuk i butnu kost su mu sredili. Lekari su dali sve od sebe i jako smo im zahvalni – kaže na početku razgovora Darkov otac.

Milan kaže da je od svih najviše razočaran bivšom snajkom.

– Može da se ljuti kad se piše loše o njoj jer je boli istina. Priča kako je s nama u dobrim odnosima, a to nije tačno. Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da predstavi to drugačije. Varala je mog sina, i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Sve mi znamo i kad, i šta, i koliko. To ne treba da se priča. Sramota me od nje – kaže Milan i nastavlja:

Dedina snaga

– Ja se nisam s njom svađao, ali eto, ona pokušava da obmane sve. Čujem da putuje po svetu. Neka je. Ona je zlobna i opasna žena. Mi smo sve tolerisali zbog sina, sklanjali smo se i nismo hteli da pravimo svađu, i ta tolerancija nas je mnogo koštala – kaže Milan, koji pati što ne viđa unuku.

– Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Znaju oni da bi se moja unuka oduševila kad bi me čula. Odmah bi mi rekla „deda moj, gde je baba, stric, tata“, a oni to brane. Ona je dedina snaga i svi je volimo, a Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će da se promene.

Beskrajno zahvalni menadžeru

SAMO NAM JE MIRSO POMOGAO

– Slušam razne gluposti, a najveća je da su mnogi finansijski pomogli Darku i da su se ponudili da mu plate lečenje. E, pa to nije tako. Jedini čovek koji se odmah javio i od početka bio uz nas i mog sina jeste Mirso Švajcarac, njegov menadžer. On nam je odmah poslao novac i rekao da se ne brinemo, da će sve troškove bolnice i lečenja on da plati. Rekao je da će da vodi računa o Darkovom daljem oporavku, na čemu smo mu beskrajno zahvalni. To je veliki gospodin, pošten i dobar čovek. Niko drugi sem njega nam nije pomogao – tvrdi Lazić.

Izvor: Kurir

Komentari

komentara