Magazin

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ KONAČNO ODLUČILA: Evo gdje će roditi prvi unuk Lepe Brene!

Napisao H. H.

Aleksandra Prijović treba da se porodi u martu 2019. godine, a evo ko se najviše raduje zbog ove važne odluke koju je donijela!

Nakon brojnih spekulacija da li će se Aleksandra Prijović u martu 2019. godine poroditi u Beogradu ili Sjedinjenim Američkim Državama, popularni par konačno je presjekao i odlučio.

Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mjesto rođenja neki drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svjetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god da nam zafali, brzo ćemo riješiti – kaže Aleksandra.

Porođaj u Beogradu posebno će značiti njihovim porodicama.

Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svijet. Kada bih se porađala u Americi, vjerovatno nekoliko mjeseci ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi oni dobili vize da nas posjete. Još je za naše bake i deke komplikovanije da dugo putuju, pa smo odlučili da sve obavimo u Beogradu. Sretna sam zbog toga – kaže srbijanska pjevačica koja dodaje da će normalno dojiti bebu, jer je majčino mlijeko za nju najzdravije, piše “Blic“.

Komentari

komentara