Magazin

Ana Sević progovorila o optužbama da sabotira oporavak Darka Lazića i razlogu zbog kog kćerki nikada neće reći istinu

Napisao A. K.

Pevačica Ana Sević odlučila je da progovori o svemu što je preživela nakon što njen bivši suprug Darko Lazić umalo nije poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 23. oktobra u blizini porodične kuće u Brestaču. Dok Darko leži u bolničkoj postelji, Ana otkriva da je za njom jedan od najtežih razdoblja u njenom životu.

Kum mi je javnio da je Darko imao udes… – kaže Ana na početku razgovora i opisuje situaciju koja je na nju ostavila traume za ceo život.

– Nisam mogla da verujem šta mi priča, mislila sam da sanjam. Bila sam šokirana, pogubljena i nisam bila svesna ozbiljnosti situacije dok nisam stigla u bolnicu. Pre toga sam odvela Lorenu u obdanište i odjurila u KBC Zemun, a tada sam shvatila da se Darko bukvalno bori za život i onda kreće agonija. On je otac mog deteta i uvek ću biti tu za njega. Šta god da mu zatreba, ja ću mu pomoći. Najviše na svetu želim da se oporavi, nastavi svoj život i bude tu za naš ućerku Lorenu.

Budući da se u javnosti spekulisalo da je Ana nakon Darkovog udesa u lošim odnosima sa Lazićevom porodicom, ocem Milanom, majkom Brankom i bratom Draganom, pevačica kaže da su u pitanju obične izmišljotine.

– Nije tačno da me je Darkov otac Milan isterao iz bolnice. Sve šti se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno. Ne želim da verujem da su Drakovi roditelji rekli bilo šta loše o meni. Uvek sam s njima bila u dobrim onodisma i nadam se da će tako i da se nastavi u budućnosti – rekla je Ana, pa se osvrnula na ćerku.

– Lorena ne zna da se nesreća dogodila i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj otac leži u bolnici i dovoljno mala da ne razume o čemu se radi. Kada me pita za Darka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi veruje jer zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja – navela je i otkrila šta misli o Darkovoj devojci Marini Gagić.

Darko i Marina Gagić

– Marinu sam prvi put upoznala u bolnici, dok so zajedno čekale vesti o Darku. Odmah sam primetila da joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Zaista, od srca želim sve najlepše Darku i njoj.

Ana je otkrila i da joj Lazić ne da razvod.

– Darko i ja smo nakon što smo odlučili da stavimo tačku na naš brak ostali u dobrim odnosima. Sporazumno smo se razišli, ali on je taj zbog koga se nismo i formalno razveli. Godinu dana ne mogu da se razvedem jer Darko nije došao na deset zakazanih sastanaka sa advokatom, a čak za nekoliko njih i nije javio da se neće pojaviti – istakla je.

Doktori su rekli da krv nije potrebna

– Bila sam kod Darka u šok-sobi kada su doktori rekli da imaju dovoljno jedinica krvi. Rekli su mi da će kontaktirati sa mnom ukoliko bude potrbna dodatna krv. Odmah sam im rekla da sam ja nulta pozitivna grupa i da mogu da me pozovu za bilo šta, 24 sata dnevno. Takođe, Darkova majka je rekla da su svi spremni da daju krv, odnosno ona, otac i brat. Apsolutno nijednog trenutka niko od lekara nije izgovorio da je potrebna krv. Ja bih prva apelovala na društvenim mrežama da je krv bila potrebna Darku ili bilo kom drugom. Bubnjar Seke Aleksić, Gordan Mladenović, koji me je optužio da sabotiram davanje krvi za Darka, ubrzo me je pozvao i izvinio se jer nije mislio tako kako je predstavljeno u medijima – objasnila je Ana za „Srpski telegraf“, a na temu spekulacija da Darko Lazić koristi narkotike kratko je rekla:

– To nije moje da komentarišem, nemojte u vezi toga ništa da me pitate.

Izvor: Blic

Komentari

komentara