Magazin

Tražila sam ENERGIJU u sebi da je dam OCU SVOG DJETETA, to je bila i MOJA BITKA: Ana Sević poslala NAJISKRENIJU poruku do sada, zbog koje ćete se ZAMISLITI

Napisao A. K.

Pevačica Ana Sević se oglasila na Instagramu i otvoreno napisala kako se zaista oseća.

Nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo pevač Darko Lazić, njegova porodica je živela u konstatnom strahu, strepnji, bez prestanka se nadaju njegovom što skorijem oporavku, ali trpe i pritisak javnosti. Darkova bivša supruga Ana Sević takođe je posećivala pevača, oca svoje ćerke, i pružala mu podršku.

Ona se oglašavala javno nekoliko puta, ali sada je odlučila da se porukom obrati svima i otkrije šta joj leži na srcu. Ana Sević je objavila svoju fotografiju i detaljno opisala kako se oseća.

„Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno čini kao „normalna“ ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo… I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji zele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam, jer imam sve razloge za to. Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo „šta ona traži u bolnici“, posle je bilo „vidi, ne dolazi u bolnicu, putuje“… Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja… Kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu, jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke… Da li idem ili ne idem… Kao što sam napisala u story pre neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju, jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka… Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena, jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje ce biti srećno sve dok to od mene zavisi, a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana… Od energije do reči…“, otvoreno je ispisala Ana Sević.

Nesumnjivo je da Ani veoma teško pada situacija u kojoj se našao Darko i njihova porodica, ali uvek ostaje nada da će nakon teških dana svi oni naći ponovo sreću, jer, kako je Ana napisala, svako je zaslužuje.

Izvor: Glossy

Komentari

komentara