Magazin

Sa ocem NIJE GOVORILA, a brata je IZGUBILA: O ovoj tragediji Marija Šerifović nikada nije PROGOVORILA do sad

Napisao A. K.

Za Dušana niko nije znao

Mlada pevačica Marija Šerifović donedavno je bila u lošim odnosima sa ocem, a malo ko zna da je imala polubrata koji je preminuo nakon borbe sa teškom bolesti.

Naime, njen otac Rajko i majka Verica su se razišli, a usledeo je buran period i suđenja oko imovine. Marija sa očeve strane ima polubrata Danijela sa kojim je u sjajnim onosima i koji se poput nje bavi muzikom. Pevačica je je imala još jednog brata Dušana iz očevog prethodnog braka, koji je umro nakon teške bolesti, 2013, u 42. godini.

„Dušan je rođen u Rajkovom jedanaestogodišnjem braku s Mirom, koja se posle razvoda sa sinom odselila u London. Iako nije bila u dobrim odnosima sa Rajkom, pevačica je ipak popustila i pomogla svom ocu kad mu je to bilo najpotrebnije. Harmonikaš je krivio svoju ćerku Mariju za probleme koje ima u životu, a nedavno je priznao kako je shvatio da mu ona želi dobro. Kako kaže, popularna pevačica mu je iznajmila stan i šalje mu novac. S druge strane, Šerifovićeva retko kad govori o svom privatnom životu, ali ono što je istakla jeste da je za sada sve u dobrom redu.

 

„Roditelje ne možemo da biramo, ja svoje roditelje volim, svi imamo ovakve ili onakve trenutke i svi imaju u svojim porodicama probleme, samo je razlika u tome što je neko javna ličnost, pa se to zna, a o drugima se ne zna… Tako da Šerifovići su u Kragujevcu uživaju, mirni, namireni“, rekla je Marija.

Izvor: Srbijadanas

Komentari

komentara