Magazin

DARKO LAZIĆ SE USKORO BUDI IZ KOME? Hematom na glavi se povlači, pjevačev prijatelj otkrio NOVE DETALJE o oporavku!

U posete pevaču mogu da odlaze samo majka Branka i otac Milan, i to nakratko

Zdravstveno stanje folk pevača Darka Lazića, koji je pre pet dana kod Pećinaca imao tešku saobraćajnu nesreću, kada je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad automobilom “BMV Z4 kabriolet”, sleteo s puta i prevrnuo se na krov, u petak je tokom dana bilo stabilnije u odnosu na prethodne dane.

Ipak, kako je rečeno u KBC „Zemun“, folker je i dalje u životnoj opasnosti, jer ne diše svojim plućima, već je intubiran, a mora da mu se radi i povremena dijaliza, jer bubrezi nisu u punoj funkciji, a i jetra mu je prilično oštećena.

Iako su na zahtev Lazićevih roditelja lekari koji brinu o mladom pevaču doneli odluku da neće više saopštavati informacije o njegovom zdravstvenom stanju, Darkovi prijatelji nisu krili radost što je folkerovo stanje od petka malo stabilnije.

– Pustili su me da ga vidim i rečeno mi je da su mu prelomi fiksirani da ne bi zarasli dok mu se ne vrati potpuno stanje svesti – rekao je Darkov prijatelj pred okupljenim novinarima, i dodao da mu je lekar objasnio da se hematom na Lazićevoj glavi povlači, što znači da bi uskoro mogao da dođe sebi.

Da je Darko bolje posle operacije i odstranjivanja slezine, novinarima su u petak kratko potvrdili i njegovi majka Branka i brat Dragan.

– Darko je bolje, hvala bogu – rekla je Branka Lazić, dok je brat Dragan dodao da mu neće amputirati nogu, kako su tvrdili pojedini mediji.

U KBC “Zemun” rečeno i da će Lazić tokom vikenda biti operisan samo u slučaju da mu se stanje ponovo pogorša i dođe do unutrašnjeg krvarenja. Dežurni doktori vodiće brigu o njemu, dok će tek od ponedeljka konzilijum lekara odlučivati o daljem lečenju.

Novinari okupljeni ispred KBC Zemun u petak su od Darkovih prijatelja čuli da je porodica odlučila da prelom noge i povredu kuka, koje pevač ima, saniraju na ortopediji “Banjica”, ali tek pošto mu se stanje sasvim stabilizuje.

U posete pevaču mogu da odlaze samo majka Branka i otac Milan, i to nakratko, s obzirom na to da pevač leži na odeljenju hirurškog šoka, gde posete nisu dozvoljene.

Izvor: Novosti

Komentari

komentara