Magazin

Zašto treba da budete sretne ukoliko imate bar jednu Škorpiju u svom životu

Napisao H. H.

Prave ste sretnice ako u svom životu imate barem nekog u znaku Škorpije. Evo nekoliko dobrih razloga da osobu u tom znaku volite još više…

Osobe rođene u znaku Škorpije jedne su od onih s kojima rijetki mogu kliknuti na prvu. Pri upoznavanju, oni su dosta oprezni, vole dobro da ispitaju teren i prouče osobu koja je pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina. Ipak, pročitajte ove razloge i zavolite ih od samog početka:

Jaaaako su duhoviti

Svi volimo da imamo prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su upravo jedni od tih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na sopstveni račun. Opuštena druženja s prijateljima njihova su teritorija. Dajte im šansu i pustite da vas nasmiju do suza.

Tvoji neprijatelji su i njegovi neprijatelji

Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da biti nemilosrdni. Snažno i bez zadrške štitiće najmilije, u borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

Snažna intuicija

Svima nam treba bar jedan prijatelj koji ima dobru intuiciju i od kojeg uvek možemo pokupiti neki kvalitetan savjet. Škorpija je baš takva – razdvaja dobro i zlo i tom osjećaju prepušta se rado i često. Intuicija i pronicljivost su mu jače strane, a pogotovo kada je riječ o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebalo da poslušate savjet vezan uz posao ili novog frajera!

Ne dozvoljava da odustanete

Jednom kada Škorpija postavi cilj, on se fokusira da do njega dođe. Ako ste jedna od onih koji krenu pa odustanu, pod hitno vam je potreban ovaj vodeni znak koji će vam primjerom pokazati da snaga volje i upornost nemaju granica. Osim što su savršeno u stanju da se samomotivišu, ako im pustite da vam pomognu u ostvarenju ličnih ciljeva – shvatit će to kao misiju. Na primjer, ako im kažete da vam ne dopuste da odustanete od teretane i ovaj put, budite sigurni da će vas vaša Škorpija, kada dođe žuta minuta, doslovno otpratiti do tamo.

Odani su

Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpije će ostati s vama zauvijek. Oni nisu neodlučni, ne mijenjaju strane i nisu skloni osuđivanju. Pokušaće da vas posavjetuju najbolje što mogu jer to inače vole da rade. Osim toga, vaše tajne su sa njima sigurne. Osim što nisu skloni tračevima i šuškanjima nikada ne bi izdali prijatelje, piše “Miss7“.

Komentari

komentara