Magazin

Darko Lazić je “POPIO NEKOLIKO RAKIJA”: Stigli prvi rezultati analize

Napisao H. H.

Srbijanski pjevač Darko Lazić juče je doživio saobraćajnu nesreću kod Pećinaca u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede.

Prema prvim rezultatima analize krvi, on je vozio pod dejstvom alkohola i imao je 1,39 promila alkohola u krvi.

Analizom krvi koja mu je uzeta neposredno poslije saobraćajne nesreće utvrđeno je da je imao 1,39 promila, a druga analiza koja je urađena sat vremena kasnije pokazala je da je imao 1,30 promila alkohola.

Kako je “Blic” juče pisao, Darko je osim u alkoholisanom stanju vozio i bez vozačke dozvole jer mu je oduzeta još 2013. godine. Bezbjednosni pojas takođe nije imao.

Drug pjvača Darka Lazića, Duško Pantić kojeg u Mačvi znaju po nadimku Morava, za “Blic” kaže da ga je Darko dan prije nesreće pozvao i rekao mu da želi da dođe u Šabac da se vide.

“Zvao me je u toku dana i pitao gdje ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo. Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gdje slave rođenje djeteta i pozvao ga da ide sa mnom. Na tome je ostalo. Ja sam nešto poslije osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22:30. Bio je veseo. Kasnije je zvao i drugare neke da dođu. Zezali smo se sve do šest sati ujutro. Otpjevao je nekoliko pjesama i popio nekoliko rakija. Nije bio toliko pijan”, ispričao je Duško Pantić za “Blic”.

Nakon nekog vremena, priča Pantić, Laziću je zvonio telefon.

“Ja sam tada spavao, ali sam kroz san čuo da mu zvoni telefon i da priča. Nastavio sam da spavam, a on je otišao. Djevojka sa recepcije mi je kasnije rekla da je izašao u pola osam iz hotela”, objašnjava za “Blic” Morava, koji je juče sve vrijeme bio u bolnici čekajući nove informacije o pjevačevom zdravstvenom stanju. Darka Lazića su prije teške saobraćajne nesreće bliski prijatelji savjetovali da uspori sa brzom vožnjom.

Pjevač je u nesreći zadobrio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrijeđene grudi i pluća, povrijeđenu butnu kost, dok mu je noga izletjela iz kuka.

Komentari

komentara