Magazin

VELIKO IZNENAĐENJE – Pogledajte kako će izgledati lijepa Hurem, ostrajela, u posljednjoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni'?! (FOTO)

Napisao admin

Hurem iz hit TV serije “Sulejman Veličanstveni” je mnogim fanovima omiljeni lik, tako da već sada zamišljaju njen izgled u zadnjoj sezoni.


Hurem (foto:Tportal.hr)

Dok mnogi strpljivo iščekuju nove sezone serije, vjerni fanovi pokušavaju zamisliti staro izdanje sultanije koja iz sjene vodi carstvo. Tako je na Facebooku je osvanula fotografija stare Hurem.

Iako nije riječ o pravoj maski koja će se koristiti u četvrtoj sezoni, neminovno je da će se Hurem u zadnjoj sezoni drastično postarati. U zadnjoj sezoni, koja se snima od maja, pratit će kraj velikog sultana Sulejmana i njegove porodice.

Kako je poznato, Sulejman je nadživio Hurem osam godina. Poslije njene smrti u njegovom životu nije bilo druge žene. Naredio je da se sahrani pored nje, u raskošnoj džamiji Sulejmaniji koju je dovršio 1557. godine.

Glumica Meryem Uzerli zbog zadnje sezone mora drastično smršati te se pretvoriti u bakicu, pa je i preko proljetnih praznika na strogoj dijeti.

Tportal.hr

Komentari

komentara