Magazin

HOROSKOP OTKRIVA KOME PRIJETE OPASNI UDARI SUDBINE: Ovaj znak će ipak uspjeti da ostvari snove

Napisao H. H.

Kvadrat Urana i Mjeseca donosi promjene koje će mnogi teško prihvatiti…

Dnevni horoskop – kvadrat Urana i Mjeseca donosi promjene koje će mnogi teško prihvatiti, ali nemate razlog da brinete, piše “Lovesensa“.

Ako nastavite da koračate ka cilju, sve će doći na svoje mjesto, naročito za jedan znak Zodijaka…

Dragi Bikovi, iako ne znate kako da partneru jasno date do znanja koliko ga volite i šta trenutno osjećate, vaša pažnja i nježnost su dovoljan dokaz ljubavi. Jupiter vas podstiče da razgovarate sa partnerom o zajedničkoj budućnosti, a veče koje ćete provesti u njegovom zagrljaju u vama će probuditi još ljepša osjećanja. Ova ljubavna priča je za vas nešto potpuno novo i drugačije. Uživajte i ne dozvolite da vam bilo ko pokvari snove.

Jupiter inspiriše usamljene Bikove, pa imaju nove ideje i tehnike zavođenja. Bez straha idete u susret novoj ljubavi, privlačite pažnju i vrlo ste šarmantni. Jedini problem je što nećete moći da se odlučite, ali neka srce donese pravu odluku. Na poslu vas očekuje uspeh, a veliku snagu daje vam to što ste okruženi pozitivnim ljudima. Merkur i i Jupiter pomažu da uspostavite dobru saradnju sa kolegama i autoritetima. Nastavite da njegujete pozitivan stav i Univerzum će pomoći da se lakše popenjete na vrh poslovnih ambicija.

Komentari

komentara