Magazin

HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promjeniti život

Napisao H. H.

Pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati dodatan nalet energije i volje, pa će vam poslovno polje biti veoma pozitivno aktivirano. Nove ideje vam dolaze i veoma ste kreativni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastven susret sa osobom sa kojom već neko vreme imate neobaveznu vezu. Možete da se nadate lepim trenucima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Preporuka je da posetite fizioterapeuta kako biste našli način da olakšate tegobe koje vas muče. Rešenje za vaše probleme postoji.

BIK

POSAO: Nepovoljan je dan za papirologiju i bilo kakvu vrstu administracije. Nemojte da očekujete previše. Najbolje bi bilo da ne ulažete previše energije u posao.

LJUBAV: Dopada vam neko ko je povezan sa inostranstvom. Moguće je da ćete imati priliku za vezu na daljinu. Pred vama je šansa da ostvarite nov, zanimljiv odnos kakav niste imali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo koji vid poroka. Potrudite se da vam snaga volje bude dovoljno stabilna i jaka kako biste uspeli da prevaziđete sva životna iskušenja.

BLIZANCI

POSAO: Vama je današnji dan veoma povoljan za poboljšanje materijalne situacije. Možete da se nadate novim prilikama za zaradu. Pred vama je faza u kojoj se otvara dodatni posao.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja već neko vreme želi da vam priđe i ostvari vezu sa vama. Možete da očekujete povoljnu atmosferu za promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite potrebama organizma, da jedete više voća i povrća kao i da unosite više tečnosti.

RAK

POSAO: Pred vama je pozitivan dan za poslovno polje. Bićete veoma aktivni i završiti dosta važnih obaveza. Možete da očekujete da ćete na kraju dana biti ponosni na sebe.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i lepo se osećate pored njega. Moguće je da planirate neko zajedničko putovanje ili posetu rodbini. Očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Osetljivi ste i skloni raznim reakcijama. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite šta unosite, jedete, pijete…

LAV

POSAO: Pred vama je dan tokom kog će vam trebati mnogo strpljenja kako biste ostvarili sve ono što ste imali u planu. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da izbalansirate obaveze.

LJUBAV: Moguće je da vam nije lako da priđete osobi koja vam se dopada jer vam deluje da ona već ima nekoga… pred vama je faza u kojoj ćete imati brojne ljubavne dileme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu koji bi mogao da bude osetljiv, a pogorovo su naglašeni problemi sa gorušicom. Takođe, danas vas nervoza prati tokom celog dana.

DJEVICA

POSAO: Konačno ste rasterećeni i nemate mnogo obaveza. Situacija na poslovnom planu vam je generalno dobra i nemate veće brige. Možete da se nadate sasvim stabilnom stanju.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koju poznajete već neko vreme. Pred vama je pozitivan dan! Ukoliko imate partnera, uživate sa njim.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Povedite računa o mogućim problemima sa vidom. Pred vama je faza u kojoj dosta toga može da bude podložno tegobama, pa se čuvajte.

VAGA

POSAO: Vas očekuju pozitivne okolnosti u kojima bez velikog truda možete da ostvarite dobre prihode. Moguće je da ćete imati neki dobitak na sreću ili zaradu od rizika.

LJUBAV: Pred vama je prilika da pokažete voljenoj osobi koliko vam ona znači. Moguće je da ćete na neki način jedno drugome da se zavetujete na ljubav. Očekuje vas romantičan dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa žlezdama. Povedite računa o horminima ali i o štotnoj žlezdi kao i o limfi… Obavezno posetite lekara ako primetite bilo kakve smetnje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ulazite u veoma važan period tokom kog možete da postavite temelje za kasnije poslovno napredovanje. Pred vama je faza u kojoj lako dolazite do promena.

LJUBAV: Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete simpatije prema osobi koja vam se dopada, pa je još neko vreme posmatrate iz daleka. Moguće je da se plašite njene reakcije.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni i tegobama vezanim za grip ili prehladu, virusne infekcije i tome sl.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete maksimalno biti posvećeni polju finansija i organizaciji svojih troškova. Možete da očekujete dosta promenljivo stanje.

LJUBAV: Ne biste trebali da očekujete velike promene na polju ljubavi danas. Moguće je da ste i sami malo pasivni. Situacija ostaje kakva jeste jer ste bez inicijative.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve ono što vas očekuje.

JARAC

POSAO: Nije vam povoljan dan za velike promene na polju posla. Moguće je da ćete samo obaviti rutinske obaveze i da ćete se na tome zaustaviti. Nemate dovoljno energije.

LJUBAV: Povređeni ste i ne osećate se dobro pored trenutnog partnera. Potrebne su vam velike promene i vaša sloboda! Moguće je da vam je teško da bilo koga trpite.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas muči i potrebno vam je više sna ali i više opuštanja. Jedite dovoljno kvalitetnu hranu, bogatu solima, mineralima ali unosite i dovoljno vode.

VODOLIJA

POSAO: Niste dobro raspoloženi, pa samim tim nemate dovoljno motivacije da se maksimalno posvetite svom poslu. Moguće je da ćete tokom dnašnjeg dana izbegavati obaveze.

LJUBAV: Ako budete bili otvoreni prema voljenoj osobi, očekuje vas lep dan. Možete da očekujete dobro stanje na ovom polju. Generalno ste privrženi jedno drugome.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem bi mogao da vam pravi probleme sa zdravljem. Preporuka je da se u narednom periodu obratite lekaru radi pregleda i saveta.

RIBE

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za saradnju sa vatrenim znacima, pa se pripazite mogućih komplikacija, pogotovo sa Ovnom. Očekuje vas manje razočarenje na poslu.

LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom vas raduje. Cenite ono što imate i želite da ostanete zajedno na duže staze. Ako ste slobodni, poznanstvo dolazi preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dan tokom kojeg nećete imati neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Sve protiče dobrim tokom i nemate razloga da budete zabrinuti, piše Alo

Komentari

komentara