Magazin

Horoskopski znak koji najdublje vjeruje u dobrotu ljudi

Napisao H. H.

Ona čezne za partnerstvom, to je vječna želja njenog srca; ali ako ćete je voljeti, morate ju potpuno voljeti.

Ona je – Vaga!

Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jest u bilo kojem trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umjesto toga ona će čekati dok pravi spektar riječi ne zazvuči istinito u njenom srcu.

Čak i tada, možda bi vam mogla napisati pismo. Budući da je intenzitet njenih osjećaja velik, to može postati pravi zadatak. Ona voli riječi. Ona voli magiju koju one posjeduju, način na koji je mogu osloboditi.

Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su riječi važne, oni su potezi kista njenog srca. Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome. Vaše riječi upućene njoj nikada ne smiju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja.

Ona je umjetnik, no kako bi mogla preživjeti u svijetu, ona mora pronaći svoj medij. Ona treba predmete i zvukove, mirise i teksture koji rezoniraju s tim mjestom duboko iznutra koje kaže: ‘Da. To je to, sada je sve kako treba.’

Ako volite Vagu, morate znati ovo. Ona treba svoju umjetnost, baš kao što vi trebate zrak – bez nje, ona neće ko je ona. Ona traži tišinu.

Vaga će voljeti svoje tijelo. Ona će mrziti svoje tijelo, također. Ali, vi ga morate ga voljeti. Morate je pogledati u oči i smiješiti se.

Pomicati joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirivati svaki djelić njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete. Ona će žuditi za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Ona treba romansu. Ona treba poljupce. Ona će odjuriti daleko da vidi svijet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti.

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati šta nije u redu. Neće vam reći što nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vrijeme kada će jednostavno morati osjetiti tugu, kada će morati osjetiti svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumijete.

Šta god da je to, ona će to više osjećati. Težinu njenih strahova, njezine radoznalosti, sve: biti čovjekom, odgovornost, mržnju i nasilje i nepravdu, ljepotu i lakoću i dah, sve to. To je zastrašuje, ali ju i zapanjuje.

Dakle, ona će trebati vremena i prostora za istraživanje i ne postoji ništa ljepše od Vage kada doživljava svijet. Ona vidi magiju gdje je drugi ne vide. Ona treba vjerovati u magiju. Zvjerski. Ako volite Vagu, morate slaviti; morate slaviti nju, život, sve i ništa. Ako volite Vagu, morate voljeti samu suštinu ljubavi.

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osjećaja žestine i protiv osjećaja mekoće i krhkosti. Vječni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

Kako bi kompenzirala to što ne poznaje sebe, ona će ugoditi svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamjerati zbog toga; ali ako volite Vagu, morate vidjeti njenu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.

Njezino srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mjesto u svijetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je potaknete na brigu o sebi. Ona nikada neće biti usmjerena na njene potrebe, tako da ćete ju morati naučiti toj vještini.

Morat ćete ju naučiti da stavljanje njezine potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.

Osjećati će se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smijete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Ukoliko želite zarobiti srce Vage, to mora biti zauvijek. Od Vage nema predanijih partnera, pažljivijih ni angažiranijih.

Nikada je ne smijete uzeti zdravo za gotovo, jer će se njeno srce zatvoriti kada osjeti nelagodu, a tada riskirate da nikada više ne nađete put. Njezino srce zna tajnu svega. Zaštitite ga.

Ona će se ponekad osjećati izgubljeno. Bit će joj potreban vrući čaj i pokrivač, crno-bijeli filmovi i tišina.

Neki drugi puta, bit će joj potrebno društvo. Zabave i ponoćne šetnje i duboki, mahniti razgovori.

Njoj je potreban stalni podsjetnik da je lijepa, voljena, još bolje – obožavana. Njoj je potrebna avantura. Vaga želi autonomiju, ali ne može podnijeti ni pomisao da bude ostavljena sama. Morate je prihvatiti, čak i njene kontradiktornosti.

Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne posjeduje. Ona će vas iznenaditi sa spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gdje će jesti, što će nositi ili koga voljeti.

To će vas uništiti, ali morate pokušati razumjeti. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.

Voljeti Vagu znači voljeti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali također žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahtijeva inteligenciju i humor. Nema ništa privlačnije od pameti.

Mrzi nesklad, jer se zbog njega osjeća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona vjeruje u oprost i povjerenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekad uništiti; trebate je podsjetiti da je svaka prepirka prilika za rast – to je početak novog u svemu.

Vaga voli zaljubljenost i morat ćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtijevati trajnu evoluciju i inspiraciju.

Ako volite Vagu, morate vidjeti dobru namjeru koju ona uvijek ima u svom srcu; ako ignorirate taj dio nje, uskraćujete joj osobnu istinu. Ona ne može preživjeti bez te istine.

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada vjerujte njenim suzama i riječima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanijela namjernu štetu.

Ali ako ste svjedok bljeska ljutnje u njezinim očima, morate pustiti svoj bijes. Nježna, suosjećajna Vaga će silovito reagirati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vrijeme za borbu.

Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i vjerovati u cilj, vidjeti sve onako kako jest, manifestaciju najdublje svrhe njezinog srca.

Vjerujte u nju i ona će vjerovati u vas. Kada je Vaga sretna, ona može preuzeti svijet. Potrebna joj je samo prava muzika, smijeh i njezin osmijeh.

No, um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene riječi. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nježno voditi natrag do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova.

Vaga cvjeta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju i (prije svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate vjerovati u nju zbog svega što ona jest, prenosi “Atma“.

Komentari

komentara