Magazin

5 horoskopskih znakova koje očekuju najveće promjene do kraja godine

Napisao H. H.

Njima će se život izokrenuti!

Vremena se mijenjaju pa tako i vi.

Promjena može biti takva polarizirajuća stvar. Postoje oni koji vide promjenu kao nešto pozitivno, kao nešto što bismo trebalo biti voljni prihvatiti. Postoje oni koji se nerado mijenjaju; oni koji misle da je promjena uvijek loša i da je treba izbjegavati po svaku cijenu.

Pa bez obzira na slučaj, jedna stvar je sigurna: promjena je neizbježna!

1. BIK

Svako zna koliko mrzite promjenu, ali morat ćete proći ove godine. Kao Bik, vi ste tip osobe kojoj je udobno u rutini i stabilnosti. Morate shvatiti da će vaša 2018-ta biti ispunjena bitnom promjenom i bićete prisiljeni baciti svoju rutinu kroz prozor. Ali srećom, promjena kroz koju ćete proći je dobra.

2. LAV

Vi ćete podvrgnuti nekoliko filozofskih promena. Ne bojite se posebno promjene, ali nije nešto čime ste često zadovoljni. Ali ove godine, kao Lav, dobit ćete drugačiju perspektivu na život. Moći ćete vidjeti svet kroz novi objektiv.

3. DJEVICA

Kao Djevica, obično previše kontrolišete, što dovodi do toga da mnogo puta budete pod stresom. Uvijek želite da se stvari odvijaju na određen način i uvijek vas je izbacivalo iz takta kada ste se morali prilagoditi. Ali ove godine ćete rasti da lakše podnosite promjene i pustit ćete sve svoje prošle nesigurnosti.

4. JARAC

Vi ćete preduzeti nekoliko rizika i oni će vam se isplatiti. Kada se probudite van svoje zone udobnosti, videćete obilje mogućnosti za rast i razvijanje u puno holističko ljudsko biće. Ovo će biti godina u kojoj takođe otvarate srce drugim ljudima.

5. RIBE

Od svih znakova zodijaka, vi ste onaj koji najbolje sluša svoje instikte. Uistinu imate povjerenja u unutrašnji osjećaj, i većinom vam se to isplati. Budući da vam je unutrašnji glas već saopštio da vas čeka velika promjena ove godine, vrlo je vjerovatno da ste već spremni za te promjene. Ovo je godina ćete ostaviti svoje strahove i oklijevanje na stranu, piše “Espreso“.

Komentari

komentara