Magazin

Kineski horoskop za septembar 2018: Kakvu sudbinu nam donosi Metalni Pijetao koji vlada do 8. oktobra

Napisao H. H.

Stiže period uspjeha i novih šansi – evo šta vam predviđa mjesečni horoskop za septembar!

Mjesečni kineski horoskop za septembar najavljuje talas obaveza, veću fokusiranost na planiranje budućnosti i potrebu da se aktiviramo i uzmemo život u svoje ruke, piše “Lovesensa“.

Od 10. septembra do 8. okotobra 2018. godine vlada Metalni Pijetao – ukazuje na preuzimanje odgovornosti i potrebu da se razvijamo. Vrijeme opuštanja i odmora je iza nas, sada je pravi trenutak da se posvetite postavljanju temelja za kulu uspjeha. U septembru su mogući finansijski problemi, neraščišćeni računi i loša komunikacija na poslu, ali ovo vam može donijeti i nešto dobro.

Negativan talas događaja u mjesecu Metalnog Pijetla učiniće vas jačim i spremnijim da se posvetite svojim ciljevima i uspostavite kontrolu nad životom. Na polju ljubavi mogući su sukobi, a najvažnije je da naučite da pronađete kompomis. Metalni Pijetao ne donosi šanse za početak velike i iskrene ljubavi, ali će se mnogi energetski povezati sa ljubavi iz prošlosti.

Pacov – septembar 2018.

Septembar je povoljan mjesec za ljubav. Usamljene duše će privlačiti pažnju gdje god da se pojave, a komplimenti će donijeti samopouzdanje. Ako tragate za novom ljubavi, pojaviće se neko ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Budite oprezni koliko sebe dajete u tom odnosu, jer je moguće da partner ne bude više isti kao na početku veze. Vrijeme je da završite poslove koje ste davno započeli. Obratite pažnju na detalje jer ovaj mjesec može biti presudan za uspjeh.

Bivo – septembar 2018.

U ljubavi ćete pronaći sreću ako slušate intuiciju. Na poslu će vam biti potrebna velika koncentracija i sposobnost da bi se izborili sa negativnim uticajem okruženja. Očekuju vas veliki izazovi, ali pokušajta da pronađete ravnotežu i zadržite pozitivan stav. Ako vam je potrebna pomoć, obratite se osobama kojima možete apsolutno vjerovati. Sada je neophodno da radite na svojoj budućnosti. Ne zaboravite, u nevoljama snaga dolazi do izražaja.

Tigar – septembar 2018.

Iako imate previše poslovnih obaveza, trudite se da svaki trenutak provedete sa partnerom. Vrijeme koje provodite sa svojim voljenim je najljepši dar koji sebi možete pokloniti. Usamljena srca će shvatiti kako je divna i nježna ljubav koja se rodi iz prijateljstva. Ovog mjeseca nećete imati toliko sreće i uspjeha na polju karijere. Priznajte sebi da ste sami odgovorni i da ste mogli mnogo bolje. Vrijeme je da preispitate svoje odluke.

Zec – septemabar 2018.

Vrijeme je da riješite sve dileme i nedoumice sa voljenom osobom. Ovo može donijeti sukobe i nerazumijevanje, ali sve je bolje od života u zabludi. Nije povoljno za početak romantične veze, ali je savršeno za upoznavanje novih prijatelja. Za uspjeh u poslu vam je potreban detaljan plan. Planirajte nekoliko koraka unaprijed i nećete pogriješiti. Ovo je idealno vrijeme da započnete nov poslovni projekat ili saradnju.

Zmaj – septembar 2018.

Vaša romantična veza je ostvarenje svih snova. Sa partnerom ste otvoreni, ponašate se prirodno. Ovog mjeseca očekuje vas puno zabave i nevjerovatnih avantura. Ako tražite novu ljubav, ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Ključ uspjeha je u saradnji, a ovog mjeseca učestvovaćete u projektu koji ima potencijala.

Kineski horoskop – Lepaisrecna.rs

Zmija – septembar 2018.

Možda mislite da ste dali u ljubavi i prijateljskim odnosima i više nego što ste trebali, ali ovog mjeseca ćete shvatiti koliko su vam dragi ljudi na tome zahvalni i da vas je svaka nježna riječ dovela do životne radosti. Ovo je povoljan mjesec za novu ljubav. Vaša energija i stav o uspjehu donijet će vam i više nego što ste mislili. Ovo je mjesec razvoja, a jedino što vas može spriječiti na putu ostvarenja jeste loš odnos sa kolegama. Pronađite kompromis!

Konj – septembar 2018.

Partner će željeti da vas prati u svakoj vašoj odluci i krupnom životnom koraku, ne odbijajte njegovu podršku. U ovom mjesecu očekuju vas kratke ljubavne avanture, ali ne gubite pozitivan stav jer ljubav će se pojaviti kada se najmanje nadate. Iako ćete imati puno prepreka, rezultati na poslu se neće promijeniti. Ovo je odličan period da pokažete kako se dobro snalazite u timakom radu, a autoriteti će primijetiti vaše nevjerovatne liderske sposobnosti. Uspjeh je blizu!

Koza – septembar 2018.

Septembar je mjesec slušanja i energetskih konekcije. Vrijeme je da se posvetite dragim ljudima. Ovog mjeseca ćete o njima saznati puno novih stvari, a dobićete i važne životne lekcije. Riječima možete da izjavite ljubav, ali pažnja je pravi dokaz da nekoga volite. Imajte to u vidu kada započnete novu romansu. Uzbudljiva poslovna iskustva podstiču vašu kreativnost. Ovo je odlično vrijeme za poslovne kontakte, bez obzira da li tražite novi posao ili želite na trenutnom da napredujete.

Majmun – septembar 2018.

Septembar je povoljan mjesec za ljubav, očekuju vas najljepši romantični trenuci, puni nježnosti i dobra komunikacija sa partnerom. Ako tragate za ljubavi, Univerzum vam daruje nevjerovatnu harizmu i samopouzdanje. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će sa vama željeti nešto više od prijateljstva. Trud na poslu će se napokon isplatiti. Imate samopouzdanje i spremni ste da ostvarite ambicije. Prati vas nevjerovatan takmičerski duh i lako se suočavate sa izazovima.

Petao – septembar 2018.

Imate osjećaj da vi sve planirate i sami ulažete u odnos sa partnerom. Umjesto da šutite i stvarate negativnu energiju, razgovarajte otvorno o tome šta vas muči. Motivišite partnera da se posveti ispunjenju zajedničkih snova. Ovog mjeseca ljubav je nepredvidiva, pa pripazite kako donosite odluke. Optimizam i pozitivna energija su presudni za uspeh. Negativnost može lako da vas odvede na pogrešan put i ugrozi ostvarenje ambicija.

Pas – septembar 2018.

Napokon zaboravljate na prošlost i spremni ste za ljubavne izazove i čaroliju koju donosi budućnost. Ne odustajete od ljubavi i spremni ste da se apsolutno posvetite ostvarenju romantičnih želja. Univerzum čita vaše misli, pa nemojte da vas začudi kada se snovi iznenada ostvare. Opterećeni ste ishodom na poslu umesto da se aktivirate i uradite nešto što će doneti dobre promjene. Ako ste zbunjeni, pitajte bliskog prijatelja za savjet.

Svinja – septembar 2018.

Romantični odnosi postaji stabilniji, a iznenadićete se kako ste od JA i MOJE ŽELJE lako postali MI I NAŠI SNOVI. Usamljene duše će ponovo željeti da osjete čari stare ljubavi, pa je moguće da ćete ostvariti kontakt sa važnom osobom iz prošlosti. Na poslu je bitno da pokažete liderske sposobnosti. Pokažite koliko se dobro snalazite u motivisanju drugih i u stvaranju novih projekata. Moguće je da ćete dobiti unaprijeđenje.

Komentari

komentara