Magazin

Toliko različiti, a fatalno se privlače: Ovi horoskopski znaci su suđeni jedno drugom

Napisao H. H.

Neki horoskopski znakovi totalno su različiti po karakternim osobinama, a opet se na neki čudan način neodoljivo privlače.

Ok, znamo da je za vezu potrebno dosta truda, malo hemije, odricanja, leptirića u stomaku – i utiska da ste oboje rođeni ‘pod istom zvijezdom’. Međutim, osim što su po horoskopu mnogo svjetlosnih godina daleko i imaju različite karaktere – ovi znakovi se nekako ipak magično privlače, piše “miss7“.

Lav i Vodolija

Lav voli da ima sve pod kontrolom. Uživa u pažnji i voli kad mu se dive. Kod Vodolije je totalno obrnuta situacija. Opuštena, mirna i kreativna Vodolija ne mora i ne želi da bude u centru pažnje. U vezi može pomoći Lavu da se opusti i da se raduje velikodušnosti Lava.

Strijelac i Blizanci

Oba ova znaka imaju totalno različite ličnosti. Ali, čak i kad u istom trenutku ne osjećaju jednako, razumiju raspoloženje drugoga i prilagode se. Ovo međusobno razumijevanje stvara snažnu privlačnu silu između ta dva znaka.

Bik i Škorpija

Oba znaka su vrlo osjećajna bića i to potpiruje njihovu seksualnu privlačnost. Oba znaka vole uspjeh, ali dok je Bik ambiciozan i direktno i nezadrživo juri ka cilju, Škorpija strpljivo čeka i uzda se u svoju intuiciju. U vezi se to može savršeno složiti – i onda su zajedno jači!

Komentari

komentara