Magazin

Horoskop: Djevice će uspjeti da privuku sreću

Napisao H. H.

Saznajte kome dnevni horoskop danas predviđa sreću!

Dnevni horoskop – opozicija Plutona i Mjeseca donosi određene teškoće i konflikte, a mnogi će zbog talasa vatrenog temperamenta izgubiti kompas, piše “Lovesensa“.

Ali, jedan znak Zodijaka fokusiran je na svoj cilj i uspjet će da privuče sreću…

Drage Djevice, Venera u znaku Ribe donosi veliko ljubavno iznenađenje. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će u vama ponovo probuduti romantičnu stranu i najljepše emocije. Prestanite da se opterećujete poslom i svakodnevno ispunjavate bezbroj obaveza, jer prava ljubav je blizu vas. Izađite iz kuće, zabavite se – ovakva romantična šansa se ne propušta. Djevice koje su u vezi spremne su da rizikuju i pređu granice kako bi se u njihov odnos ponovo vratila stara strast. Vrijeme je da se otrgnete iz zamke rutine i hrabro zakoračite ka novim romantičnim avanturama.

Na poslovnom planu se razvijate, a očekuju vas nove obaveze i veliki zadaci. Sve ide po planu i vaša organizacija je bez greške, ali postoji jedan problem – hitno vam je potreban odmor. Zanemarili ste ostale aspekte života zbog posla, pa će vas nekoliko slobodnih dana lako vratiti u ravnotežu. Nema potrebe da brinete po pitanju zdravlja – Venera donosi pozitivne vibracije i dobru energiju.

Komentari

komentara