Magazin

Muškarac u ovom znaku je čovjek iz snova – ambiciozan, uspješan, zreo i zna da voli! Žene se lijepe za njega!

Napisao H. H.

Ako bismo opisivali osobu koja je za sva vremena – onda je to upravo ovaj znak Zodijaka. U ovom mušakrcu pronaći ćete na jednom mjestu sve ono što ste godinama tražile – zrelost, sigurnost, i divne emocije!

Jarca uvijek opisuju kao osobu koja se stalno penje na društvenoj ljestvici. Jarac voli inteligenciju, pamet i spretnost i u ženi traži osobine koje mu govore da će biti dobra supruga i majka.

Drugim riječima, traži finu djevojku kojoj nije stran težak rad i koja uvijek teži boljem. Jarac je ambiciozan i tiho će raditi iza scene ako treba i godinama samo kako bi osigurao dobru platu i finansijsku sigurnost svojoj porodici.

Njega ne zanimaju površne djevojke i kokete, nego samo ozbiljne kandidatkinje za brak.

Čak i kad je mlad, Jarac će biti zreliji nego njegovi vršnjaci kada se radi o ljubavi. On voli starije, iskusne žene. Jarac uopšte voli ljude starije od sebe, ali to ne znači da ga privlače žene koje su baš mnogo starije od njega.

On samo želi da nađe nekog s kim može u harmoničnom braku da ostane do kraja života i da u starosti uz kamin priča o starim danima, piše “Žena“.

Komentari

komentara