Magazin

Horoskop: Blizance, Lavove i Jarčeve čeka najbolja jesen u životu

Napisao H. H.

Ako pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka, pred vama su mjeseci u kojima ćete zablistati u svom punom sjaju.

Bilo da ste ljubitelj jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili vam kišni i tmurni dani izazivaju nervozu, ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ova jesen će vam donijeti mnoge lijepe novitete na svim životnim poljima, piše “Balkanspress“.

U nastavku otkrijte šta vas sve to očekuje u narednim mjesecima:

1. Blizanci: vjeridba, brak, djeca?!

Ove jeseni Blizancima će se sve vrtjeti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim riječima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umjesto da veći dio vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vrijeme ulože u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se smiješka velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, vjeridbu, brak ili djecu. Ovu jesen će Blizanci pamtiti i po finansijskim dobitima.

2. Lav: uspjesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti nevjerovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati puno energije i osjećat će se bolje nego ikada prije. To znači da je pravo vrijeme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobjede. Bilo da je riječ o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku će očekivati velike uspjehe i pomake.

3. Jarac: puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cijele 2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom jeseni. Planetarne energije su u potpunosti koncetrisane na postizanje ciljeva ovog znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspjeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imat će bogati društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadate ovom znaku, jesen će vam biti sve, samo ne dosadna!

Komentari

komentara