Magazin

Vozač autobusa u Beogradu puštao dječije pjesmice da umiri bebu putnice

Napisao H. H.

Ivan Filipović, vozač autobusa javnog gradskog prevoza u Beogradu na liniji 551, pustio je dječije pjesmice preko razglasa kako bi umirio jednogodinju rasplakanu bebu.

“Vozač na liniji 551 večeras je preko razglasa pustio dječije pjesmice kako bi mi pomogao da umirim bebu. Da ne pričam što nas je zabavio i vratio u djetinjstvo”, napisala je na Twitteru zahvalna majka Ana Maksimović, prenosi “Ženski.ba“.

Dječije pjesme koje je vozač pustio maloj Milici, olakšale su joj povratak kući. Njena majka Ana Maksimović, za “N1”kaže da je gest vozača autobusa iznenadio i zatekao, jer je – kako kaže – sa uplakanom bebom u naručju očekivala sasvim suprotnu reakciju.

“Kod Željezničke stanice je ušla gospođa sa bebom i tek što smo krenuli, ona je počela da plače. U autobusu je bilo oko 25 stepeni, a napolju 30 i kusur, znači bebi nije bilo vruće, nego je jednostavno bila uznemirena. Možda nije navikla na takva putovanja ili na mnogo ljudi oko nje. Pošto i sam imam bebu od šest mjeseci, u telefonu imam dosta snimljenih dječijih pjesama i sjetio sam se da ih pustim. Odlučio sam se za ‘Razbole se lisica’ i beba se skoro odmah smirila”, ispričao je Filipović za “Blic”.

Komentari

komentara