Magazin Video

Odličan koncert – Beyonce oduševila susjede Srbe (VIDEO + FOTO)

Napisao admin

Beyonce nije mogla da zamisli bolji početak svjetske turneje i ljepši koncert u Srbiji.


Beyonce (foto: AP)

Pop diva toliko je bila oduševljena reakcijom beogradske publike u “Kombank areni”. Presretna pjevačica je sinoć toliko bila sretna, da je zbog grljenja i primanja čestitki umalo zakasnila na avion kojim je trebalo da otputuje iz Srbije.

– Bijonse je oduševljena izašla sa koncerta, kaže sagovornik Telegrafa, blizak produkciji, koji je sve vrijeme bio uz američku divu, i dodaje: – Jednostavno nije mogla da vjeruje kako je publika reagovala, koliko su dobro i precizno horski pjevali s njom i kako su izgledali uvježbano i sretno, pa se ta sreća na kraju prenijela i na nju. Pri silasku s bine i odlasku u garderobu dugo je i srdačno primala čestitke i pozdravljala se sa svima koji su se zatekli u hodniku.

– Žao joj je što nije stigla da upozna Beograd, ali bukvalno nije imala sekundu slobodnog vremena. Ona je surovi perfekcionista i dva dana je neprestano vježbala, tako da na kraj dana nije imala snage da hoda. I da se zna, koliko god djelovala nekim strogo i uobraženo, Bijonse je veoma  skromna osoba i bila je nevjerovatno skromna u zahtevima. Naše “zvijezde” traže pet puta više od nje za najobičnije koncerte na koje im dođe par hiljada ljudi, zaključuje sagovornik Telegrafa.

cure.ba

Komentari

komentara