Magazin

Maya Berović: “Nisam u svađi sa Karleušom”

Jelena Karleuša i Maya Berović - Expresstabloid.ba
Napisao H. H.

Maya Berović nema loših riječi za Jelenu Karleušu i tvrdi da između njih nema zle krvi. Pjevačica, koja je prethodnih godina u žiži javnosti zbog uspješnih albuma “Viktorijina tajna” i “Sedam”, sa komšinicom iz Beograda ne razgovara, no to ne znači da je ne voli, već da je takav splet okolnosti.

Ja nikada u životu za Jelenu nisam rekla nijednu ružnu riječ. Ja nju poštujem kao umjetnika i kao osobu. Komšinice smo i bilo bi veoma ružno da ja ikad išta loše kažem za nju. Bile smo dobre, družile smo se i ne bi bilo lijepo da komentarišem išta loše, istakla je Maya, piše “Tračara“.

Podsjetimo, Jeleni se nisu dopale Majine nove pjesme, koje je radila sa producentima Bubom Corellijem i Jalom Bratom, pa je to prokomentarisala na svom twitteru.

Zašto je Maida snimila 9 identičnih pjesama sa različitim nazivima i koliko je platila tu prevaru, zapitala se ona, nakon što je preslušala Mayin album, no mnogi su to shvatili kao napad na Bubu Corellija i Jalu Brata, sa kojima diva već dugo nije u dobrim odnosima.

Komentari

komentara