Magazin

Pogledajte – On je najtraženiji muški model na svetu (VIDEO)

Napisao admin

Britanac Dejvid Gandi (32) trenutno je najplaćeniji muški maneken na svetu. Bio je jedini muškarac među britanskim supermodelima koji su učestvovali na ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu. Preplanuo, visok i sa savršeno oblikovanom bradicom, proslavio se 2007. godine u reklami za muški parfem, u kojoj se pojavljuje u veoma tesnom donjem vešu.


model (foto:Blic.rs)

Dejvid Gandi (32) trenutno je najplaćeniji muški maneken na svetu

Danas je neprekidno u pokretu. Tokom samo jednog meseca, dva puta je bio u Los Anđelesu. U planu je dvodnevno putovanje u Barselonu, gde treba da snimi reklamu, zatim u Majami, gde će provesti pet dana, nakon toga kratka poseta roditeljima na Floridi, a onda put u Škotsku…

– To je prilično intenzivan život. Imate 85 do 90 letova godišnje. Letim u biznis klasi dve ili tri godine. Ranije sam putovao ekonomskom klasom, što je bilo veoma neprijatno, jer sam visok 190 cm – kaže Gandi.

Bio je jedini muškarac među britanskim supermodelima koji su učestvovali na ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu

Roditelji su mu bili radnici, ali su razvili uspešan biznis, prvo u domenu transporta, a kasnije u oblasti nekretnina. Svoju ljubav prema putovanjima preneli su i na sina Dejvida i ćerku Kler.

– Putovali smo hidroavionima da bismo posmatrali mrke medvede, bili smo u kišnim šumama Amazona i na Galapagoskim Ostrvima – kaže Dejvid, koji najradije putuje u Afriku.

U intervjuima nerado govori o svojim ljubavnim vezama. Zabavljao se sa engleskom pevačicom i tekstopiscem Moli King i manekenkom Sarom En Maklin. Iako ima profile na društvenim mrežama, kaže da ne razume poznate koji neprestano tvituju o svom privatnom životu.

– Idete na snimanje s lepom devojkom, zbližite se s njom, a posmatra vas gomila ljudi i to nije nimalo romantično. U ovom poslu uvek postoji faktor ljubomore, koji se ublažva ako ste u vezi s nekim iz iste branše – objašnjeva maneken.

Nedavno je u Fulamu, delu Londona, kupio trospratnu kuću u viktorijanskom stilu, koju takođe namerava potpuno da renovira. Za sada još živi u stanu u blizini, punom starinskih predmeta kojima namerava da opremi svoju novu kuću.

Proslavio se 2007. godine u reklami za muški parfem.

Blic.rs

Komentari

komentara