Magazin

One njen život čine veličanstvenim: Jelena Karleuša rijetko pokazuje svoju najnježniju stranu, ali svaki put nas raznježi (FOTO)

Napisao A. K.

Sav raskoš i uspeh ne vrede ukoliko nemate s kim da ga podelite, a Jelena Karleuša sve radosti deli sa svojim najvećim radostima – suprugom Duškom i ćerkicama Atinom i Nikom.

Iako su selfiji koji ističu njen istančan modni ukus i seksepil ono o čemu se najčešće priča, Jelena Karleuša značajn deo svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram izdvaja za porodicu.

Neretko popularna pevačica objavljuje fotografije koje svedoče o toplini njenog porodičnog doma i srećom u porodici Karleuša-Tošić, a njeni obožavaoci svaki put se oduševe nežnošću i ljubavlju koja je očigledna na svakoj od prelepih fotografija koje deli.

Ona je dobra majka koja svoju decu stavlja ispred svega.

Pored brojnih fotografija za koje pozira sa suprugom, kojeg smo kao uspešnog fudbalera do sad odlično upoznali, Jelenini fanovi posebnu pažnju obraćaju na fotografije njenih ćerkica Atine i Nike.

Jelena tako često deli simpatične prizore iz njihovog porodičnog doma čije su glavne zvezde njene mezimice, a nedavno je sve nasmejana neodoljivim snimkom nastalim na stadionu Bešiktaša, kada su tri Duškove omiljene dame došle da ga bodre na fudbalskoj utakmici.

Izvor:  GLOSSY.RS 

Komentari

komentara