Magazin

Ibrica Jusić 15 dana tražio Kikija

Ibrica Jusić - Facebook
Napisao H. H.

Bond i Kiki, istakao je, dijele s njim njegove dobre i loše trenutke.

Vratio se Kiki! Hvala svima! – objavio je na svom Fejsbuk profilu dubrovački kantautor Ibrica Jusić, koji je svog lijepog mačka izgubio na Jadranskoj magistrali kod Orašca, piše “Kurir“.

Hvala svima, a posebno gosparu Božu iz Orašca koji mi je javio da je Kiki kod njega. Već danima je bio kod njih, mislili su najprije da je divlji. On je našao svoje mjesto u nekakvom bambusu. Jutros sam ga nakon dojave otišao tražiti po tom gustom bambusu. Onda sam u jednom trenutku s nekih dvadeset metara čuo mijaukanje. Kad sam ga uzeo u krilo gotovo 15 minuta mi je mjaukao, kao da mi je ispričao cijelu svoju avanturu. A kakva je tek bila scena kad ga je u autu dočekao Bond, pa ga krenuo lizati i maziti. Evo juče je bilo 15 dana da ga nema. Presretan sam, hvala svima – rekao je Ibrica.

Inače, pas Bond i mačak Kiki najbolji su prijatelji kantautora, a često zna reći kako su mu i terapeuti. Kad nastupa, Bond je s njim na pozornici, a Kiki spava u hotelu.

Kikija sam udomio jer sam htio da moj pas ima prijatelja. Kako sam svaki dan izlazio s Bondom, mačak je bio ljut, pa sam i njega počeo šetati na uzici. Na dan s Kikijem pređem jedan kilometar jer se brzo umori, dok s Bondom šetam i do osam kilometara na dan – izjavio je jednom Ibrica, koji se brinuo kako će pas prihvatiti mačka, ali srećom odmah su se sprijateljili, navikli jedan na drugog pa sad svuda idu zajedno.

Bond i Kiki, istakao je, dijele s njim njegove dobre i loše trenutke. Kad putuju, Bond je vezan na suvozačevom mjestu, a Kiki hoda po autu.

Komentari

komentara