Magazin

Mjesečni horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018. godine

Napisao H. H.

Horoskop po ciganskim kartama..

OVAN

  • PORUKA-ČEZNJA-VJENČANJE

Ljubav – Ukoliko imate partnera, prve dvije dekade mjeseca je vrijeme da pokrenete teme koje se duže provlače kroz vaš odnos i ne dozvoljavaju vam da imate mir i stabilnost. Takođe – odvojte više vremena za voljenu osobu, jer ona čeka i nada se da ćete obratiti pažnju na nju na pravi način. Kraj mjeseca donosi mir i stabilnost. Ovnovi koji su slobodni biće vrlo društveni, željni pokreta i izlazaka i očekuju vas mnogobrojna nova poznanstva. Neke priče, koje krenu kao prolazan flert, mogu se pretvoriti i u ozbiljnije. Takođe, neki od vas obnovit će kontakt sa osobom iz prošlosti i ući ponovo u vezu sa njom.

Posao – Očekivana stabilnost izostaje većim dijelom avgusta i tek ćete u posljednjoj dekadi mjeseca imati čiste situacije pred sobom. Bit ćete u kontaktu sa dosta saradnika, ali uglavnom onih sa kojima već radite ili sa kojima ste u prošlosti imali uspješne poslove. Ukoliko očekujete nešto novo – to će se vjerovatno prolongirati za naredni mjesec. Po pitanju finansija – dosta novca odlazi na dugovanja i troškove.

Zdravlje – Starijima će se uglavnom sve vrteti oko hroničnih tegoba, naročito onih koji se vezuju za kičmu, noge, zglobove. Mlađi – povedite računa da se ne povredite.

BIK

  • LJUBAVNIK-GUBITAK-UDOVAC

Ljubav – U emotivnim vezama je neka povuci-potegni situacija tokom celog avgusta. Ovo kao da je ona varijanta – niti zajedno, niti jedno sa drugim. Čas se volite, čas strasti rade sve u šesnaest, čas se svađate, čas se distancirani jedno od drugog – ma mislim da ni vi sami nećete uspijevati da pohvatate šta se sa vama dešava! Ako ste slobodni – simpatija je tu, neko vam se baš baš dopada, ima povremeno i varnica ili čeznutljivih pogleda koji idu i sa jedne i sa druge strane….ali se nešto čeka. A šta se čeka, evo lijepo ne znam. Vi stojite, simpatija stoji. Niko da napravi taj neki prvi, odlučujući korak….

Posao – I poslovni segment je u ovom mesecu u nekom zbrda-zdola fazonu. Odnosi sa ljudima sa kojima radite baš i nisu najbolji, ako se ne budete svađali, onda ćete se samo sklanjati jedni od drugih. Vi ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze, ali na jedvite jade. Ne radi vam se, a morate. Pošto ste u drugom dijelu mjeseca smoreni za sve pare, hajte vi blago meni na jedan fin i opuštajuć godišnji odmor…

Zdravlje – Kilavite se nešto tokom avgusta – te dobro ste, te vam sto nekih stvari fali. Povedite računa o ishrani, a mogli biste malo i da se krećete…znate ono – šetnja, rekreacija, plivanje i tako to…

BLIZANCI

  • OFICIR-LJUBAVNICA-GUBITAK

Ljubav – Nešto ste mi vi i partner svako ‘na svoju ruku’ tokom avgusta. Vi gledate na jednu stranu, voljena osoba na drugu. U prevodu – tu ste, a ne vidite se i ne razumijete. Ako se ne budete potrudili više jedno oko drugog i ako ne budete prevazišli te neke tvrdoglavosti i okrenutosti samo sebi, možete u drugom dijelu avgusta dovesti i do ozbiljnijih raskola u odnosu. A vi sad vidite šta ćete. Oni koji su slobodni – varnice svaki čas između vas i nekih osoba. No, gdje su varnice, tu je i strast i neobavezni odnosi. A za ljubav je potrebno nešto više. Neko misli da će ‘preko kreveta’ uspjeti da vas ‘uvuče’ u vezu. Možda i hoće…

Posao – Vi gradite, drugi razgrađuju. Vi radite, drugi se luftiraju i ‘prave ludi’ kada treba da se obavi neki posao. Da se razumijemo – to je vaše viđenje situacije i ne mora biti tačno. Ali je dovoljno da se eto tako pomalo nervirate i da imate osjećaj da ste samo vi aktivni i u poslu do nosa. Čuvajte saradničke odnose – malo su uzdrmani tokom avgusta i potrebno je više kompromisa i tolerancije. Novac – onako – ima ga, nema ga…

Zdravlje – Vrijeme vam je da svoje životne navike malo korigujete, jer ovako više ne ide. Stariji Blizanci neka prošetaju do svog ljekara, čisto kontrole radi.

RAK

  • SUDIJA-SMRT-SREĆA

Ljubav – Neke velike barijere su između vas i partnera u većem dijelu avgusta. Ovo može biti prostorna distanca, ali takođe – i emotivna udaljenost, kao i okupiranost vrlo važnim pitanjima koja vam neće dozvoljavati da se više posvetite jedno drugom. Na žalost, neki parovi se tokom ovog mjeseca mogu odlučiti i za prekid odnosa. No, malo naporan mjesec ipak ima korektan završetak, jer u trećoj dekadi možete stabilizovati vašu priču. Što se tiče slobodnih – potrebno je da budete aktivniji, da ne budete samo okrenuti obavezama, da date sebi priliku da se zabavite i provedete. Neko čeka na vas krajem mjeseca.

Posao – Bitno je da više poradite na poslovnoj komunikaciji, i onoj sa partnerima i saradnicima, ali i onoj sa nadređenima. Neki od vas će imati zastoje zbog pravno legalnih pitanja, koja će razriješiti tek u drugom dijelu avgusta. Dakle, mjesec koji donosi početne zastoje, barijere i prepreke, ali čija bi konačnica itekako mogla biti i poslovno povoljna i profitabilna po pitanju finansija.

Zdravlje – Stariji Rakovi neka više obrate pažnju na hronične tegobe. Kod mlađih – promjene u načinu ishrane su neophodne. Možete nabaciti višak kilograma.

LAV

  • NEPRILIKA-KUĆA-PISMO

Ljubav – Slobodni Lavovi se kreću u nekom svom stalnom krugu prijatelja i poznanika i nije ni čudo što prva polovina avgusta i ne nudi neke fenomenalne nove emotivne prilike. No, drugi dio mjeseca donosi pokretanje komunikacije sa osobom koju poznajete već izvjesno vrijeme, a sa kojom imate mnoštvo tema i odlično razumijevanje. Emotivna priča se neće pokrenuti odmah, ali ide se ka njoj….Lavovi u emotivnim i bračnim vezama provlači se nezadovoljstvo, naročito tokom prve dekade avgusta. Odnos je protkan napetošću i čestim raspravama i potrebno je da se vi i partner što prije dovedete u red. Možete to.

Posao – Nervoza i brz tempo u svakodnevnom poslovnom funkcionisanju. Dosta zastoja, dosta čekanja, a u isto vrijeme – dosta žurbe oko poslovnih obaveza. Morat ćete da rješavate i neku zaostalu papirologiju, vjerovatno oko dozvola ili ugovora. Treća dekada avgusta donosi novitete – pozitivne informacije, a nekima od vas čak i nove poslovne ponude. U finansijskom segmentu – promijenljivo, pomalo nestabilno.

Zdravlje – Starijim Lavovima se preporučuju češće kontrole kod ljekara. Mlađi – mogućnosti za povrede, i to naročito na radnom mjestu.

DJEVICA

  • VJERNOST-LJUBOMORA-PORUKA

Ljubav – Pojedinim Djevicama i dalje je vrlo često u mislima neko iz prošlosti. Prilično dugo ćete ‘klackati’ i razmišljati da li da pokrećete neki kontakt ili ne, pogotovo što je osoba koja vas interesuje zauzeta. No, neki od vas će se ipak odvažiti i za taj korak. Evidentno je da do susreta može doći, a šta će biti na njemu i nakon toga – to već zavisi od mnogo faktora. Takođe, ukoliko vas prošlost ne opterećuje, već pokušavate da pobjegnete od nje, upoznat ćete osobe koje će vam prijati, ali tek u drugom dijelu avgusta. Oni koji su u vezama i brakovima trebali bi da čuvaju svoj odnos i da ne dozvole da se neka treća osoba uvuče u njega. Ionako vaša veza nije najstabilnija, a ovo bi bio samo dodatni udarac…

Posao – Mnogi od vas pokušavaju da naprave neke korijenite promjene, ali se suočavaju sa čekanjima, odlaganjima ili velikim preprekama na putu ka svom cilju. Ne računajte da u prvom dijelu avgusta možete napraviti neki preokret, ali to ne znači da treba odustati. Drugi dio mjeseca je već povoljniji po ovim pitanjima, a može vam pomoći osoba na koju do sada uopšte niste računali. Novac – dosta promjenljivo.

Zdravlje – Potrebno vam je da se više krećete i da boravite na svježem vazduhu. Statičnost vam može donijeti problem sa varenjem i stomačnim dijelom.

VAGA

  • NEPRIJATELJ-KUĆA-ISTINA

Ljubav – Vama i emotivnom partneru je potrebno više živosti, kretanja, više lijepih događaja koji bi pokrenuli vaš odnos iz statičnosti u koju će zapasti tokom avgusta. Ukoliko se zatvorite između četiri zida, postoji tendencija da vodite povremeno prave male ratove i da non stop bude prisutna neka negativna energija. Priredite jedno drugom po koje lijepo iznenađenje, odvojite više vremena za vas kao par – na taj način će vaš odnos procvjetati do kraja mjeseca. Ukoliko ste sami, i vama su potrebne promjene i novine. Najbolje ćete funkcionisati u društvu prijatelja koji vas pokreću ili na nekim dalekim destinacijama.

Posao – Da bi vaše poslovne konekcije bile stabilne, morat ćete da budete vrlo aktivni u kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Neće to uvijek baš biti lako, jer se oko vas provlači dosta nervoze, ali će rezultati svakako biti vrlo dobri. Privatnici bi mogli jako dobro funkcionisati tokom avgusta, jer se neke saradnje mogu učvrstiti, a i otvara vam se segment poslova sa strancima. Novac – dosta troškova oko kuće.

Zdravlje – Bolje u drugom dijelu avgusta. U prvom dijelu mjeseca ćete čas biti pod stresom, čas u nekoj vrsti poludepresije.

ŠKORPIJA

  • NEPRILIKA-DIJETE-ČEZNJA

Ljubav – Prošlost više nema nikakvih uticaja na vas. Pokušava da vam se provlači kroz život, ali vi ne reagujete. Iščekujete nešto novo što će vas pokrenuti i dati vam pravi podstrek da se ponovo zaljubite i volite. Sredinom mjeseca jedna osoba bi mogla da se pojavi, ali ne vidi se da ćete biti spremni odmah da se otvorite i pustite je da vam ušeta u srce. Kao da ste u iščekivanju i pratite šta će se događati na dalje…Ukoliko ste u vezi ili u braku, prva dekada avgusta vuče neku nervozu i negativnu energiju između vas i partnera. No, voljena osoba i vi uspjet ćete ovo da prevaziđete mirom i strpljenjem.

Posao – Kontakti na dnevnoj bazi sa poslovnim partnerima i kolegama donosit će vam napetost, i stalno ćete imati osjećaj da radite stvari ispočetka. Neko sa kim ste radili ranije ponudit će vam ponovo saradnju ili će imati poslovni prijedlog za vas, ali vi nećete biti voljni da pristanete odmah. Kao da ćete uzeti sebi vremena da razmislite o svemu. Po pitanjima finansija, manji problemi u prvom dijelu avgusta, pojačani troškovi.

Zdravlje – Starijim Škorpijama mogući su reumatski bolovi i aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađi – vodite računa da se ne povredite.

STRIJELAC

  • ČEZNJA-BOLEST-ISTINA

Ljubav – U vašim emotivnim i bračnim relacijama – potrebno je da partner i vi budete više posvećeni jedno drugom i ozbiljno shvatite da se sa problemima morate boriti zajedno. Ukoliko vas dvoje budete razjedinjeni i u nekom lošem raspoloženju, ili gledali samo svoje interese – suočićete se sa dodatnim teškoćama ili distancom koja će se uvući između vas. Bilo bi dobro ukoliko biste mogli da odete zajedno na odmor, daleko od svih i da dozvolite da se vaš odnos vrati u normalu. Ukoliko ste sami, ili ste i dalje okrenuti ka prošlosti, ili ste više u fazonu nekih neozbiljnih priča. Flertovi na putovanju.

Posao – Težite svojim ciljevima i spremni ste da im se posvetite u potpunosti. No, to ne znači da ćete odmah uspjeti da pokrenete neke poslovne priče – sve se odvija suviše sporo, ali ipak ide, korak po korak. Obaveze će vas prilično iscrpljivati, a i odnos sa saradnicima će biti naporan. Vaš predan i strpljiv rad ipak će dati jače rezultate, ali tek tokom treće dekade avgusta. Moguće je proširenje poslova.

Zdravlje – Hormonski disbalans, problemi sa kičmom i očima – kod starije generacije Strijelčeva. Kod mlađih – više kretanja i promjene u načinu ishrane su neophodne.

JARAC

  • TUGA-LOPOV-NOVAC

Ljubav – U odnosu sa emotivnim partnerom trebala bi da tokom avgusta postoji maksimalna doza iskrenosti i otvorenosti, jer je evidentno da se u jednom momentu sumnja u vjernost može uvući između vas dvoje. Ionako povremeno imate trzavica koje se vezuju za materijalna pitanja i za neke zajedničke ciljeve i zaista vam ne treba još jedna briga na sve to. Ukoliko ste slobodni, još uvijek su vaše misli okrenute ka nekome iz prošlosti. Da li od toga ima vajde ili nema, to je već pitanje, ali vi jednostavno ne možete da stavite tačku još uvijek na sve. Ako ne prije – kontakt je moguć krajem avgusta mjeseca.

Posao – U glavi vam prosto ključa od planova, od ideja, od razmišljanja gde da se usmjerite, ali ispada da veći dio avgusta nećete moći da realizujete i konkretizujete maltene ništa od toga. Tek treća dekada mjeseca može pokrenuti neke poslovne priče, ali vam u isto vrijeme donijeti i stabilnije finansije. Baš taj finansijski segment će vam zadavati dosta problema i radovat ćete se konačnom povećanju priliva.

Zdravlje – Stariji Jarčevi mogu imati tegoba sa urinarnim traktom, sa venama i krvnim sudovima. Kod mlađih – alergije, nesanica.

VODOLIJA

  • DAR-NESREĆA-ISTINA

Ljubav – U vašim emotivnim i bračnim relacijama tokom avgusta smjenjuju se čas olujni, čas sunčani dani. I vaše i partnerovo raspoloženje je promjenljivo – neke stvari zamjerate jedno drugom, ali odmah nakon toga ponovo se volite kao da se ništa nije dogodilo. Na neku stabilizaciju i mir možete da računate tek tokom treće dekade mjeseca, a to bi istovremeno bio i odličan period da naprimjer, odete na godišnji odmor zajedno. Što se tiče slobodnih – vi nikako da se uozbiljite kada je ljubav u pitanju. Mnogo komunikacije i flerta sa suprotnim polom, dosta strasti, pa i otvorenosti za neke prolazne kontakte…

Posao – Nisu loše poslovne prilike tokom avgusta mjeseca, iako nećete baš moći da se pohvalite mirnim danima i stabilnom atmosferom na poslu. Biće tu i gužve i žurbe, i završavanja poslova u posljednjem trenutku, ali će sa druge strane – biti nekih finih prilika, promjena koje vam idu na ruku, pa i korektnih finansijskih rezultata. Mogućnost proširenja ili pokretanja saradnje sa nekim ko je iz inostranstva.

Zdravlje – Malo stresa i nervoze, malo problema sa pritiskom i krvnim sudovima, a malo i neumerenosti kad je hrana u pitanju.

RIBE

  • LJUBAVNIK-NESTONOVCA-TUGA

Ljubav – Ili od partnera ne dobijate onoliko vremena i pažnje koliko biste vi to želeli, ili niste zadovoljni vašom komunikacijom u posljednje vrijeme. Ili smatrate da druga strana nešto krije od vas. Šta god da je od ovoga u pitanju, poenta je da ćete vi stalno tokom avgusta nositi osjećaj nezadovoljstva i neispunjenosti. Možda je zaista vrijeme da nastupite potpuno iskreno i otvoreno, i u komunikaciji sa voljenom osobom razjasnite svoje dileme i nedoumice. Ukoliko ste sami, simpatija postoji, ali je kontakt sa njom povremen i slab i nikako da uspete da ostvarite svoje želje i snove. Neki od vas neuspješno će pokušati da ostvare kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao – Vaše pozicije možda jesu stabilne, ali vi želite neki pomak, napredovanje ili korijenitu promjenu na postojećem radnom mjestu. Možete dobiti obećanja, naznake, nagovještaje da će se nešto po ovim pitanjima i pokrenuti, ali sve se nekako prolongira za naredni mjesec. U ovom vam samo ostaje da budete posvećeni dnevnim obavezama i vodite računa, jer su moguće papirološke greške.

Zdravlje – Manji problemi sa stomačnim dijelom i varenjem, a takođe su moguće i alergije i meteoropatske reakcije na vremenske prilike, piše “Moj astrolog“.

Komentari

komentara