Magazin

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine

Napisao H. H.

Mjesečni horoskop predviđa ko će uživati u kući punoj ljubavi, a ko mora da se čuva razočarenja i pažljivo donosi odluke vezane za budućnost ljubavne veze!

OVAN

Prolaskom Sunca kroz kuću ljubavi Ovna do 23. avgusta 2018. godine uživat ćete u strastvenom periodu. Možda ćete morati malo da usporite zbog intenzivnih utisaka. Uživajte u trenutku, ali nemojte da gubite glavu! To će biti lakše reći nego učiniti zato što je Merkur retrogradan u vašoj kući ljubavi, do 19. avgusta. Bilo da ste u braku ili neslužbenoj vezi, neke stvari će se morati razrješiti. Puno toga može krenuti u pogrešnom pravcu, zbog poteškoća u komunikaciji. Do nesporazuma lako može doći, možda ćete pogrešno protumačiti šta vam voljena osoba govori ili obrnuto. Zahtjeva će biti previše s obje strane i to ne donosi ništa dobro. Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom koji je smješten u vašoj kući intimnosti i zajedničkih sredstava, što otežava postizanje dogovora tokom avgusta 2018. godine. Venera ulazi u kuću partnerstva 7. avgusta kojom i vlada, pa njen dolazak može da popravi stvari. Uprkos zbunjenosti i nesporazumima moći ćete voljenu osobu da uključite u projekat vezan za vašu zajedničku budućnost. Voljena osoba će to cijeniti i neće joj toliko smetati što previše vremena provodite radeći. Ako se potrudite, možete uživati u harmoničnom ljubavnom odnosu, jer je voljena osoba sada usmjerena na zajednički život i želi biti cijenjena i voljena. Pomračenje Sunca 22. avgusta 2018. godine donosi sjajnu priliku da popravite vaš ljubavni život.

BIK

Ovo je povoljan mjesec za one koji su zainteresovani za flertove, zabavu, nova poznanstva i veze bez obaveza. Slobodno možete sanjariti, zaljubiti se i zabavljati se. Ali ako tražite nešto ozbiljno, ovo nije pravo vrijeme za to. Ako ste u neslužbenoj vezi, očekujte čitav niz iznenađenja, ali nisu sva ta iznenađenja slatka i ugodna. Može se dogoditi da voljena osoba insistira na vjeridbi, ulasku u brak ili želi zajednički život. Nije da ste protiv, ali nećete osjećati da je pravi trenutak za to. Razmišljat ćete o starim problemima u vezi i svemu što vas koči od donošenja tako važne odluke, razmišljat ćete i o vjernosti voljene osobe. Čini se da će se u prvom dijelu mjeseca najviše raditi o tome ko je glavni, ali i sposobnosti da jedno drugom pomognete. Ako je voljena osoba previše opterećena karijerom, mogli bi joj pomoći da se rastereti i preuzmete dnevne obaveze. U drugoj polovini avgusta, Bikovi koji su u braku suočit će se sa nizom događaja i novih informacija, pa će biti prisiljeni napraviti promjene u ljubavnom životu. Rasprave sa voljenom osobom neće biti ugodne, ali moći ćete da nađete zlatnu sredinu i dogovorite se oko svega, najviše nakon 19. avgusta 2018. godine. Sunce 23. avgusta ulazi u kuću ljubavi Bika, pa možete da očekujete više stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Ako niste u vezi, dobri su izgledi da nađete bolju polovinu nakon ulaska Sunca u kuću ljubavi Bika.

BLIZANCI

Venera ulazi u kuću ljubavi Blizanaca 7. avgusta 2018. godine, a tom kućom i vlada. To povećava vaše sposobnosti zavođenja i donosi više užitaka i aktivan i harmoničan ljubavni život, posebno u prvoj dekadi mjeseca. Do kraja avgusta moći ćete da iskoristite najviše od onog što vam se nudi, pa i započeti novu ljubavnu priču. Uživat ćete u intelektualnim igricama i provokacijama. Uprkos svemu, kada govorimo o bračnom životu, može da bude problema sa intimom. Ako ste tokom godina varali ili nedavno, mogli bi vas kriviti za to ili ćete spavati na kauču umjesto na bračnoj postelji. Ipak, ta distanca itekako vam može koristiti, jer vam omogućava da na situaciju gledate drugačije. Isto vrijedi i za voljenu osobu. Najviše problema može nastati zbog neutemeljenih obećanja. Neki Blizanci će se ipak suočiti s obećanjima koje su dali prije i nisu ih do sada ostvarili. Nakon 13. avgusta u vaš se život mogu vratiti stare ljubavi ili će se probuditi strasti prema prijatelju/prijateljici. Nakon 27. avgusta uživat ćete u aktivnom ljubavnom životu. Izbjegavajte vanbračne veze ili ulijetanje u vezu koja budi u vama ljubomoru, opsesivnost i slično. Neki Blizanci morat će da podnesu ljutnju voljene osobe ili će se zbog nekog razloga morati da brinu za nju. Dokažite se.

RAK

Jupiter, smješten u kući ljubavi Raka hrani vaše najviše ljubavne ideale. Harmoničan aspekt koji pravi s Neptunom donosi sanjarenje i potrebu da se daje i prima ljubav i da odnos ne bude površan, nego dubok, značajan. Postoji i negativna strana, ona može donijeti propuštanje značajnih detalja. Mimo svoje volje mogli biste da se nađete u poziciji da preuzmete tuđe obaveze koje mogu biti finansijske ili na neki drugi način se vezati u vezi koja je jedva počela. Puno Rakova sada će se svojevoljno odlučiti na rizik i upustiti se u veze van braka ili s osobom koja je u braku. Možda ćete naići na staru ljubav u krugu prijatelja i nijedno više neće moći da podnese razdvojenost. Astrološki sklop planeta najviše voli one koji nisu u vezi i donosi im buđenje ljubavnog života. Povratak Marsa u kuću partnerskih odnosa 13. avgusta 2018. godine nije najbolja vijest za Rakove koji se planiraju vjenčati ili rastati. Svađe mogu biti česte sve do 28. avgusta. Dugoročna rješenja tada neće biti moguće naći. Budite strpljivi, diplomatskog stava i sagledajte stvarne činjenice kako bi kroz ovaj teži period prošli bez posljedica. Nije vrijeme za donošenje važnih odluka. Zadnji dani u mjesecu povoljni su za smirene razgovore iz kojih slijedi pronalazak zajedničkih rješenja.

LAV

Sa Suncem u vašem znaku, do 23. avgusta 2018. godine, teško da bilo ko drugi može doći u centar pažnje. Bićete previše usmjereni na sopstvene potrebe. Potrudite se da objasnite voljenoj osobi da vam treba više prostora, barem neko vreme. Retrogradni Mars prolazi kroz kuću partnerstva, do 13. avgusta 2018. godine. Pomoći će vam da nastavite razgovore vezano za novac ili vrijeme koje provedete na poslu. Datumi koji su značajni su 7. i 8. avgusta jer tada možete naći zajedničku tačku i smiriti situaciju. S druge strane pomračanje Sunca 11. avgusta može da bude dobra prilika da razmislite o nekim stavovima i ponašanju prema drugima i prema voljenoj osobi. Većina Lavova koji nisu u vezi i dalje će igrati na kartu emotivne sigurnosti radije nego bilo što drugo i neće krenuti u osvajanja na impresivan način. Lavovi koji žele popraviti bračnu situaciju mogu iskoristiti naklonost planeta. Ono što vas je udaljavalo sada se može razriješiti. Nemojte pretjerivati i burno reagovati, inače možete da očekujete samo komplikacije.

DJEVICA

Saturn je i dalje retrogradan sve do 6. septembra 2018. godine u kući ljubavi Djevice. Kada se radi o vašem ljubavnom životu, budite strpljivi, posebno ako želite riješiti neke emotivne probleme. Ako ste u vezi koja funkcioniše na daljinu, možda ćete se u ovom periodu teže uskladiti. Ipak, Saturn dobija podršku od Urana i možete očekivati uglavnom ugodna iznenađenja, kada se najmanje budete nadali. Stvari pokušajte da gledate na nov način, uklonite strahove i konzervativan pristup. Djevice koje se usude iskoračiti iz svoje komforne zone iskusit će radost posebne ljubavne priče ili mogu začiniti romantiku u svom braku. Jupiter i Neptun, vladari kuće partnerstva Djevice, prave harmoničan aspekt ovaj mjesec i donose nježnost, brižnost, dobro razumijevanje, konstruktivne razgovore, bezuslovnu ljubav i obostrano korisne odluke. Za mnoge Djevice stari ljubavni snovi sada mogu postati stvarnost. Retrogradni Mars 13. avgusta vraća se u kuću ljubavi Djevice i kreće direktnim hodom 27. avgusta. Možda ćete naletjeti na staru ljubav, premda to ne mora da bude ugodan trenutak. Ipak, biće to prilika da razriješite neke stvari koje se nisu razriješile prije. Ako se nađete u situaciji koja budi previše loših starih uspomena, neka to bude upozorenje da ne ponovite iste greške u nadi da će ovaj puta biti bolje.

VAGA

Venera, vladar vašeg znaka dolazi u Vagu 7. avgusta 2018. godine, što je plus vašoj moći zavođenja. Uprkos nekim ljubavnim poteškoćama, stresu i kontradiktornim ljubavnim situacijama, uspjet ćete gledati onu svjetliju stranu, smiriti stvari i pravit ćete se da ne primijećujete porodične probleme ili probleme u vašoj ljubavnoj priči. Može da se radi o miješanju članova porodice u vaš ljubavni život. Na primjer, vaši roditelji mogu biti protiv braka s osobom koju volite ili protiv razvoda braka. Navedene poteškoće s članovima porodice zagrijat će se nakon 13. avgusta, a nakon 27. avgusta naći ćete rješenja za probleme u kojima plivate. Ako još ne živite s voljenom osobom, za sada nemojte nikakve odluke donositi u vezi toga. Nemojte da popuštate ako voljena osoba insistira na tome. Nije povoljan period za to. Druga polovina mjeseca nije povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljan je period za obnovu odnosa, ako ste u vezi. Ako niste u vezi, uzmite vrijeme za sebe, poradite na sebi, upoznajte sebe bolje i nemojte uletati u veze kratkog daha. Na kraju mjeseca prijateljski odnos može itekako postati vatren.

ŠKORPIJA

Planete su vam naklonjene tokom avgusta 2018. godine i možete da očekujete poboljšanje u ljubavnom životu. Konstruktivni razgovori i otkrivanje novih rešenja za stare probleme pokrenut će pozitivne promjene. Venera, vladar kuće partnerstva Škorpije, ulazi u vašu 12. kuću 7. avgusta 2018. godine. To je kuća žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Pokušajte da budete tolerantniji i neke stvari zaboravite kako bi došlo do pomaka. Bolja polovina može da vam pokaže šta je harmonija i kako ostvariti ravnotežu ili će zahtjevati od vas da donesete sami neke zaključke navodeći vas ili će okončati određenu situaciju i slično. Škorpije vole da dominiraju kod kuće. Ako nastavite tako dalje, možete očekivati samo haos u svom ljubavnom životu. Iskoristite tranzite Venere, ponovno otkrijte romantiku i strast u dubini svog srca, ali nemojte da pokušavate da budete vitez u sjajnom oklopu. Jupiter i Neptun, vladari kuće ljubavi Škorpije su u harmoničnom aspektu početkom druge dekade mjeseca, ali Jupiter je u napetom aspektu sa Suncem i Merkurom. To znači da je upozorenje iz prethodnog mjeseca i dalje aktivno, nemojte se u poslovnom okruženju upuštati u afere koje mogu narušiti vaš ugled. Dobro raspoloženje i vjera u bolje sutra prisutni su, bez obzira na to jeste li u vezi ili braku. Vaša moć zavođenja raste ovaj mjesec. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu ovaj mjesec.

STRIJELAC

Ljubavni život Strijelca tokom avgusta 2018. godine biće turbulentan, s dosta svađa. Veze koje su tek pokrenute mogu biti uzdrmane tokom prve sedmice avgusta, zbog svađa i nesporazuma oko posla i dnevnih obaveza i raznih drugih detalja. Nakon 7. avgusta Venera pristiže u spas Strijelcima koji traže ljubav i avanturu i koji žele upoznati nove osobe kako bi imali širi izbor za odabir partnera. Venera kreće putovanje iz svog doma, za Strijelce je to kuća prijateljstva i društvenih grupa. Ali, budući da je Mars, vladar kuće ljubavi Strijelca, retrogradan, sve do 27. avgusta, čini se da će se stvari sporo kretati. Ovo je vrijeme za avanture i ljubav na kratke staze, ne za ulazak u dugotrajne veze. U drugoj polovini mjeseca morate da budete oprezni, nemojte uskakati nepromišljeno u afere, jer vas mogu koštati puno više nego što možete i zamisliti. Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima i brakom Strijelca, u napetom je odnosu s Jupiterom, vladarem Strijelca. Biće teško udovoljiti vam i mogli bi biti sumnjičavi. Nakon 19. avgusta 2018. godine Merkur kreće direktnim hodom. Razgovori mogu donijeti dugoročna rješenja. Mogli bi čak razriješiti komplikovane probleme zbog kojih odnos nije mogao biti pomjeren s mjesta.

JARAC

Ljubavni život Jaraca tokom avgusta 2018. godine bit će intezivan, dok Sunce prolazi kroz kuću intimnosti Jarca, sve do 23. avgusta 2018. godine. Imate potrebu za povezivanjem na višem nivou s voljenom osobom, uz intenzivnije osjećaje. Ozbiljna veza vas zanima. Ako niste u braku, bit ćete spremni za vjeridbu. Retrogradan Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom (smještenim u kući nade za budućnost), do 19. avgusta, pa razgovori s voljenom osobom neće uvijek teći glatko i mogli bi se razilaziti u mišljenjima. U drugoj polovini mjeseca situacija će se preokrenuti na bolje i naći ćete zlatnu sredinu. Pomračanje Sunca 11. avgusta događa se u istoj kući, intimnosti. Na tom polju može da dođe do promjena. Neke veze proći će transformaciju, pa ćete moći ponovno graditi od temelja, uz razvoj obostranog povjerenja i odanosti. Ako ste u lošoj vezi, dobit ćete snage da raskinete takvu vezu. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 7. avgusta 2018. godine ulazi u kuću društvenog statusa, dugoročnih projekata i uopšte smjerom kojim kročite u životu. To znači da se nekima od vas, koji niste u vezi, može dogoditi da vas privuče osoba koju poznajete i koja ima izgrađenu karijeru i značajnu ulogu, ne samo u krugu prijatelja, nego i šire. Venera pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Jarca i Plutonom, koji se nalazi u Jarcu. To znači da vam ljubav neće biti uzvraćena ili da nećete imati hrabrosti toj osobi priznati da vas privlači. Savjetujemo da ne miješate posao sa zabavom. Za sada budite strpljivi. Oni koji žele ući u brak, isto tako, mogu se suočiti s nizom poteškoća i odlaganja, čak se može dogoditi da budu odbijeni ili da dobiju uslove i slično. Budite otvoreni za pregovore, promjene, ali i za ugodna iznenađenja koja vam Uran priprema, budući da je dobro smješten u kući ljubavi Jarca.

VODOLIJA

Do 23. avgusta 2018. godine Sunce prolazi kroz kuću partnerstva Vodolije a nakon tog ulazi u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava. Na svjetlo dana donosi niz starijih problema koji se moraju razriješiti. S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće ljubavi, u kući partnerstva Vodolije, komunikacija ne teče s lakoćom. Voljena osoba mogla bi nabrajati niz stvari koje ste tajili i koje su se nakupile tokom godina. Imajte na umu da negiranje ovog puta neće pomoći, koliko god uporni bili. Voljenu osobu nećete više moći zavarati. Pokušajte biti iskreni i dokažite da možete drugačije. Jedino tako možete poboljšati stvari. Pomračenje Sunca 11. avgusta 2018. godine aktivira upravo kuću partnerstva Vodolije i otvara vrata novim stvarima. Zato neće biti teško promijeniti stvari u braku, ako obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Moguća je i rastava, ako ste u braku koji više ne funkcionira i odabir ulaska u novu vezu. Neke Vodolije odlučit će se za brak ili će preuzeti više obaveza u ljubavnom životu. Ako niste u vezi, pomračenje Sunca donosi okolnosti u kojima ćete upoznati zanimljive osobe, ali nemojte žuriti s obavezivanjem do zadnje dekade avgusta 2018. godine.

RIBE

Vaš je ljubavni život pun događanja tokom avgusta 2018. godine, ali i rasprava. Razlike u principima, uverenjima i životnom stilu i filozofiji, ovaj mesec su očitije i bacaju sjenku na vašu zajedničku budućnost ili dugoročne projekte. Nemojte očajavati! Nakon 19. avgusta 2018. godine Merkur, vladar partnerstva Riba, nastavlja direktnim hodom i razlike u mišljenjima mogu postati konstruktivne. Na sreću, energija zvijezda pomaže vam da vratite harmoniju u vaš odnos i uživat ćete u ljubavi, miru i razumijevanju. Nakon 7. avgusta Venera jača, ulazi u svoj dom, kuću intimnosti Riba i donosi vam veću moć zavođenja. Ljubavne čežnje i potrebe biće snažnije, pa budite oprezni. Ako ste u vezi, ponovno ćete otkriti ili spoznati s čime vas je voljena osoba privukla, dok će hemija i alhemija biti samo dodatak koji će začiniti intimnost. Uživat ćete u obostranom povjerenju. Neki će se zaljubiti u osobu iz okoline, ali nije pravo vrijeme za priznanje osjećanja, jer bi mogli da budete odbijeni ili dobiti ultimatume. Od 23. avgusta 2018. godine Sunce obasjava vašu kuću partnerstva i braka i u harmoničnom je aspektu sa Saturnom i Plutonom. Sada ćete imati više uspjeha ako pristupite osobi koja vam se sviđa. Ali, pripremite se na to da ćete morati da čekate i da ćete morati da uložite trud kako bi se pokrenula ljubavna priča među vama. Zadnji dani mjeseca donose ljubomorne ispade nekog iz okoline. Toj osobi nemojte dopustiti da uništi vašu ljubavnu priču ili brak, prenosi “Tarot horoskop“.

Komentari

komentara