Magazin

Otvoreno o učešću u showu – Nazif Gljiva: Gore mi je bilo u "Farmi" nego u ratu!

Napisao admin

Treći farmer koji je napustio farmu je bh. tekstopisac i hitmejker Nazif Gljiva.


Nazif Gljiva (foto: kurir)

Gljiva je na neki način bio sretan što više neće biti na imanju u Lisovićima, a nakon ispadanja iz showa realnosti gostovao je na brojnim srbijanskim televizijskim stanicama.

– Je li vam žao što ste ispali iz “Farme”?

– Iskren da budem očekivao sam da će biti dosta drugačije, da će biti med i mlijeko.

– Mnogi koji vas poznaju ističu da biste sigurno pobijedili da ste na “Farmi bili onaj pravi Nazif Gljiva kojeg poznaju godinama. Ipak u showu realnosti bili ste potpuno drugačija osoba. Šta je razlog tome?

– Kao da sam došao na drugu planetu. Nismo imali kontakt s vanjskim svijetom. Nema televizije, interneta, novina … ama baš ništa nemaš. U nedjelju navečer Boban Rajović mi je rekao da je BiH pobijedila Grčku. Mojoj sreći nije bilo kraja. žao mi je što nisam gledao utakmicu u Zenici.

– Zar niste bili upoznati sa onim što vas čeka na “Farmi”?

– Ništa mi nije bilo predočeno. Mislio sam da je to neki studio i mi se malo družimo, pravimo zezanciju …Ali, sve je mnogu drugačije. Vraćaš se 150 godina nazad i živiš u drugom vremenu. Kao da sam izašao iz kamenog doba. Gore mi je bila na “Farmi” nego za vrijeme rat. Ma hiljadu puta gore. Stalno moraš gore dole Milion puta se sagneš i kičma mi je otišla za ove tri sedmice. Hrana i nije bila previše loša.

– Ko je vaš favorit za pobjedu?

– Od 24 učesnika, 12 su potpune budale. Volio bih da pobijedio Goca Božinovska ili Era Ojdanić koji je pravi domaćin i čovjek.

cure.ba

Komentari

komentara