Magazin

Strijelac, Lav, Bik, Ribe i Vodolija su znaci sa kojima je najteže živjeti

Napisao H. H.

S ovim horoskopskim znacima je najteže živjeti jer oni sve ostavljaju za sobom ili ipak nemaju vremena da počiste…

Neki to nazivaju kreativni haos, a ustvari je neurednost!

Strijelac

Strijelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, nego da jednostavno imaju sposobnost da jako brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo – Streijlac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku, prenosi “B92“.

Lav

Lavovi nisu neuredni, ali uvijek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

Bik

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na krevet i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promijenili.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje – zašto nešto pospremiti odmah, kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako rijetko.

Komentari

komentara