Magazin Video

Na putu za Štokholm – Damir, Faruk i Izet Fazlinović "poginuli" u padu aviona na sarajevskom aerodromu!? (VIDEO)

Napisao admin

Nakon ukupno 144. epizode i pet sezona emitovanja, završena je jedna od najpopularnijih homurističnih serija s ovih prostora.


Damir, Faruk i Izet Fazlinović (foto: cure.ba)

Naime, još u “Dnevniku 2” Federalne televizije najavljeno je da će večeras biti emitovana posljednja epizoda serije “Lud, zbunjen, normalan”, serije koja je na svoj poseban način obilježila televizijski prostor, prvo u Bosni i Hercegovini, a zatim i u čitavom regionu putem tv kuća koje su prenosile ovu “ultra-popularnu” humorističnu seriju.

Da li je došlo do “zamora” u snimanju serijala ili je u pitanju novac ili, kako se može pročitati po forumima na internetu, moguća zamjena glumaca, ostaje nam da vidimo.

U posljednjoj 144. epizodi koja je u BiH emitovana večeras, “Damir, Faruk i Izet Fazlinović”, iako to nije prikazano ali je obljavljeno u vijestima unutar serije, “poginuli su” u padu aviona koji je polijetao sa sarajevskog aerodroma za Štokholm (“trojac” je išao u posjetu Izetovom bratu).

U jednoj od posljednjih scena prikazana je “prazna kuća Fazlinovića” u kojoj se u jednom trenutku uključio televizor na kome je prikazan spot “Druže stari” sarajevske grupe “Karne”, a pjesmu je otpjevao popularni “Čombe” (Miraj Grbić).

Da li je serijal “Lud, zbunjen, normalan” postao dio bh. televizijske istorije, saznaćemo uskoro.

haber.ba

Komentari

komentara