Magazin

Emina Jahović ne može da preboli Mustafu

Napisao H. H.

Emina Jahović prije nekoliko mjeseci okončala je svoj brak sa turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim je bila u braku 10 godina. Međutim, kako tvrde turski mediji, ona ne može da preboli njihov rastanak pa utjehu nalazi u svakodnevnoj posjeti psihijatru.

Emina redovno ide kod psihijatra na seanse jer i dalje pati za Mustafom. Iako je ona potencirala rastanak, nije joj svejedno, jer su zajedno proveli 14 godina, od kojih deset godina u braku – rekao je izvor blizak paru, piše “Express tabloid“.

Confused ??

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je nedavno bila na odmoru sa sinovima Jamanom i Javuzom, a turski paparaci uslikali su je na jednom elitnom turskom ljetovalištu. Iako je uživala u njihovom društvu, ona je i tamo pronašla zamjenu za svog psihijatra pa je tako na plaži čitala psihološku knjigu “Samopouzdanje: Prestanite da se osjećate poniženo, postanite hrabri”.

Sunday mood ?

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Ona se trudi da što više vremena provodi sa sinovima, koji joj često izmame osmijeh, ali od prijatelja ne krije da još ne može da pregura rastanak od Mustafe. Zato često čita psihološke knjige, ali i redovno ide kod psihijatra.

Eminin brat je zabrinut za njeno zdravlje jer je naglo izgubila deset kilograma, pa je poslao u London na jednu kliniku gdje će raditi detaljen pretrage o zdravstvenom stanju.

Komentari

komentara