Magazin

Dok Haris uživa sa novom djevojkom, Rada očajna zbog gubitka bebe!

Rada Manojlovic - Telegraf.rs
Napisao H. H.

Radu Manojlović naša ekipa uslikala je ispred jedne privatne klinike u Beogradu, u vidno potresenom stanju

Nakon što je Rada Manojlović saznala da je dečko Haris Berković vara imala je i razloga za radovanje, ali, na žalost, to nije dugo potrajalo. Samo nekoliko dana nakon vesti da je trudna, pevačica je zbog depresije i lošeg psihičkog stanja imala spontani pobačaj, piše “Telegraf“.

Kako smo ekskluzivno objavili pre nekoliko dana, Harisa smo uslikali u jednom prestoničkom restoranu sa novom devojkom kako uživa na obali Save (više o tome pogledajte OVDE), čime su potvrđene priče da je Rada raskinula trogodišnju vezu sa pobednikom Zvezda Granda upravo iz ovog razloga.

Tragom informacija da je Rada u blaogoslovenom stanju, paparaco Telegrafa uslikao je Radu ispred jedne privatne klinike, ali već tada pevačica je saznala tužne vesti.

– Rada je nakon što je saznala da je Haris vara odlučila da raskine sa njim. Međutim, nekoliko dana nakon što su prekinuli svaki kontakt, saznala je da je trudna. Iako se trudila da prvi dani trudnoće prođu što lakše zbog stresa i napete situacije, imala je spontani pobačaj – priča izvor Telegrafa i dodaje:

– Rada odlazi na kontrole kako bi bila sigurana da je sve u redu, jer želi što pre da se ostvari kao majka. I dalje je u depresiji jer su se pojavile i Harisove slike sa novom devojkom, pa joj je sada još teže – završava izvor.

Komentari

komentara