Magazin

Dnevni horoskop za 15. juli 2018: Blizanci dobro plivaju u ljubavnom moru, Lavu se smiješi veća zarada, Vaga u finansijskoj krizi

Napisao H. H.

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju 15. jula 2018. godine: Ovnu stižu povoljne vijesti, Biku na vidiku novi posao, Rak komplikovan, Vaga shvata da je u teškoj finansijskoj krizi, Škorpija u prilici za bolju zaradu uz pomoć prijatelja, Strijelcu vrijeme najbolji saveznik, Jarac nema podršku saradnika, Vodolija napeta, Riba u sjajnim odnosima sa partnerom.

OVAN

POSAO: Povoljne vijesti za vas i možete da budete spokojni u narednom periodu. Tako vam zvijezde poručuju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima jer imate i onako dovoljno svojih obaveza.

ZDRAVLJE: Kostobolja.

BIK

POSAO: Na vidiku novi posao i za to ste navijali već neko vrijeme. Možda je došlo obavještenje u pravo vrijeme.

LJUBAV: Morate da ostanete dosljedni odluci koja je trenutno prioritet kada su u pitanju zajednički izlasci sa partnerom.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BLIZANCI

POSAO: Volite svoj posao, ali ste trenutno u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije prije nego što vam se desi veći zamor, piše “Aura“.

LJUBAV: Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veće promjene kako kod sebe, tako i kod partnera. Možda odlučite da današnji dan provedete u prijatnom ambijentu.

ZDRAVLJE: Alergije na insekte.

RAK

POSAO: Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima koji vas okružuju.

LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namjerama koje imate da sprovedete.

ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Ukoliko vam se učini da vam je posao mnogo zamoran, ne popuštajte u namjeri da aktivno tražite nešto više za sebe. Smiješi vam se veća zarada.

LJUBAV: Imate najeru da mnogo toga kažete svojoj drugoj polovini, ali se malo ustučavate kada su konkretne stvari u pitanju.

ZDRAVLJE: Zubobolja.

DJEVICA

POSAO: Pokušaj da dominirate na poslovnom planu vas dovodi u neprijatnu situaciju. Morate da razumijete i ostale članove kolektiva koji žele dio vašeg kolača.

LJUBAV: Imate jak stav da ipak neke stvari dovedete u red i da se povinujete svojim željama, makar one išle na vašu štetu. Budite otoreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

VAGA

POSAO: Pokušajte da dovedete u red svoju poslovnu stranu u narednom periodu, jer kada se oduzmu svi troškovi koje imate vaše su finansije jako loše.

LJUBAV: Ne pokazujete otvorenu dozu ljubomore, ali ste spremni mnogo toga da javno prodiskutujete zarad sopstvenih ciljeva.

ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate šansu preko prijatelja za nešto konkretniju zaradu. Morate da se ponekad spustite na zemlju i da prihvatite trenutno ono što vam se nudi.

LJUBAV: Morate da razumijete svoga partnera jer u narednom periodu možete da dođete u zabludu, ali ne konkfetno svojom krivicom.

ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina.

STRIJELAC

POSAO: Pokušavate da dobijete nešto više na vremenu koje vam je dobar resurs za ono što vi konkretno želite. Morate da se povinujete datim činjenicama i da budete dovoljno fleksibilni.

LJUBAV: Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak na osobu o kojoj stalno maštate morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji koja vam se pruža.

ZDRAVLJE: Izbjegavajtze veće skupove ljudi.

JARAC

POSAO: Pokušat ćete nešto više da uradite za sebe i u tome ćete uspjeti, ali polovično jer ste okruženi ljudima koji su protiv vaših ideja.

LJUBAV: Budite dovoljno ljubazni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju i ne odustajte od činjenice da se nešto posebno uradi po tom pitanju jer su vam planete naklonjene.

ZDRAVLJE: Želite dfa se odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Morat ćete da budete dovoljno stpljivi na putu ka svome uspjehu jer za nešto više se vrijedi potruditi. Slijedi vam odličan poslovni plan.

LJUBAV: Podrška od strane prijatelja vam je zagarantovana jer on može da vas spoji sa osobom koja vam može mnogo značiti.

ZDRAVLJE: Pojačana napetopst.

RIBE

POSAO: Razlog zbog kojeg ćete mnogo toga da odložite i da se posvetite poslovnom segmentu u narednom periodu je zato što imate dovoljno vremena da neke stvari riješite na vrijeme.

LJUBAV: Poštujete partnerov stav i ne želite nešto posebno da mijenjate. Čak ste ponosni na njegove stavove.

ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

Komentari

komentara