Magazin

Dnevni horoskop za 12. juli: Vaga očekuje princa, Škorpija se osjeća iznevjerenom

Napisao H. H.

Evo šta su vam pripremile zvijezde za današnji četvrtak, 12. juli/srpanj 2018. godine.

OVAN

POSAO: Želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme. Uštedit ćete energiju za neko vrijeme ukoliko uvidite da su vam, ipak, potrebni saradnici.

LJUBAV: Uporni ste da osvojite jednu osobu do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.

ZDRAVLJE: Vodite zdrav život.

BIK

POSAO: Ukoliko ste uvidjeli da ste se malo više umorili, ne pretjerujte sa daljim radom, već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu, piše “Aura“.

LJUBAV: Voljet ćete da provodite vrijeme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovdje neminonvan.

ZDRAVLJE: Skloni se leškarenju.

BLIZANCI

POSAO: Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspješnih i istrajnih.

LJUBAV: Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite se onoga šta se iza toga krije. Moguće je da ćete imati određeno zatišje na polju braka.

ZDRAVLJE: Alergični ste na polen.

RAK

POSAO: Osjećate se dovoljno paženo na radnom mjestu. Čak ste pošteđeni određenih aktivnosti, jer je neko uvidio da vi vrijedite mnogo više.

LJUBAV: Pokušajte da ostanete u pasivnom stavu i da se ne predajete isuviše lošim komentarima jer su u vašem slučaju nepotrebni.

ZDRAVLJE: Kontrolišite masnoće u krvi.

LAV

POSAO: Imat ćete izuzetan poslovan dan. Nećete mariti za ono što vam se pruža kao veća prepreka, već ćete dio svoga entuzijazma prenijeti na ostale članove.

LJUBAV: Nešto sudbinski može da vam s desi. Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi očekujte solidne aspkete koji vam daju jači osjećaj pripadnosti.

ZDRAVLJE: Nije loše.

DJEVICA

POSAO: Danas ste pravi poslovni mag. Volite da se otvoreno postavljate pred novim izazovima koji vam daju malo suptilniju priču u odnosu sa kolegama i strankama sa kojima sarađujete.

LJUBAV: Dosta ste nedokučivi svome partneru zbog oblika ponašanja koje je danas kod vaas dovoljno specifično da ostavlja dvojaku sliku o vama.

ZDRAVLJE: Ništa ozbiljno se neće desiti.

VAGA

POSAO: Očekujete poslovni trijumf u sredini u kojoj radite. Volite da se dominantno postavite, jer ste u suštini neko ko može mnogo više da postigne svojom harizmom.

LJUBAV: Očekujete princa na bijelom konju, ali to nije trajno rješenje. Budite prizemniji u svojim željama.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA

POSAO: Isuviše ishitreno donosite odluke i ne želite da se osjećate loše zbog nečijih izjava. U suštini pokušavate da se oslobodite određenog dijela obaveza.

LJUBAV: Osjećate da vas je partner iznevjerio. Imate osjećaj bijesa i želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme i da nađete nekog novog.

ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

STRIJELAC

POSAO: Ne odustajete od borbe za bolji plasman. Volite izazove i oni vas vode u novu pobjedu. Malo ko može da vas prati u načinu koji sprovodite na radnom mjestu.

LJUBAV: Isuviše ste se uplašili odbijanja, pa iz tog razloga ne smijete da priđete određenoj osobi. Pokušat ćete da se otvoreno postavite bez pretjeranog uvijanja.

ZDRAVLJE: Bez promjena.

JARAC

POSAO: Isuviše ste slobodni u svojim poslovnim obavezama. Ne volite da vam neko veže ruke bez većeg objašnjenja jer smatrate da ste dovoljno ekspert u svom poslu.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna osoba iz vašeg bližeg komšiluka možete se nadati otvorenom udvaranju bez predrasuda.

ZDRAVLJE: Niste imuni na vremenske promjene.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste neko ko traži posao u struci, danas možete da očekujete odličnu ponudu. Slijedi vam važno poznanstvo sa jednim Lavom.

LJUBAV: Ne želite da se sjećate dramatičnog iskustva kada su u pitanju muško – ženski odnosi. Još uvijek niste spremni da napravite dovoljno dobru osnovu za svoje emocije.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

POSAO: Bit ćete u prilici da sami birate put kojim ćete ići. Može se desiti da se neke stvari kod vas ne budu odvijale onako kako bi trebale. Poslušajte savjet iskusnog kolege.

LJUBAV: Još se osjećate kao u beznađu. Morate da budete jasniji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ništa se neće desiti preko noći.

ZDRAVLJE: Pojačajte vitamine.

Komentari

komentara