Magazin

Horoskop: Ovnove čekaju veliki izazovi sudbine

Napisao H. H.

Dnevni horoskop donosi ljubav koju dugo čekate i strastvene susrete.

Dnevni horoskop – Jupiter je u kvadratu sa Merkurom, što donosi zbunjenost i nerazjašnjene situacije iz prošlosti, piše “Lovesensa“.

Astrolozi predlažu da važne odluke i poslove ostavite za sutra, ali ovaj znak će uspjeti da poboljša ljubavni život.

Dragi Ovnovi, magična Venera čisti vašu zonu ljubavi od negativne energije, problema i briga. Položaj Urana ponovo budi varnice u odnosu sa partnerom, a vi napokon optimističnije gledate na vašu zajedničku budućnost. Partner i vi često ne gledate svijet istim očima, ali uz puno ljubavi uspijet ćete da riješite problem različitosti, a poznato je da se suprotnosti uvijek i zauvijek privlače.

Merkur i Venera u znaku Lava otvaraju oči rođenima u znaku Ovna, jer srodna duša samo što se nije pojavila. Usamljene Ovnove očekuje zanimljiv susret, a moguće je da će se strasno zaljubiti u osobu koja je potpuno drugačija od njihove vizije idealnog partnera. Izađite iz kuće, družite se i zavodite, a ljubav na koju dugo čekate pokucaće iznenada na vaša vrata. Opozicija Sunca i Plutona i dva kvadrata u vašem znaku utiču na poslovni život svakog Ovna. Na poslu vas očekuje veliki pritisak i kolege će vam samo otežati posao. Pokušajte da izbjegnete sukobe.

Komentari

komentara