Magazin

Horoskop: Škorpija, Vaga, Lav i Strijelac obožavaju da varaju

Napisao H. H.

Bili u vezi ili braku, nije ni važno. Ova četiri znaka ne propuštaju priliku da vide “šta ima u van njihovog dvorišta”! Kada osjete da nisu u centru pažnje, znaju da pronađu nekoga kome će biti. Takođe, njihov se*sualni nagon je izuzetno snažan, a protiv sebe ne mogu.

Škorpija

Škorpijama je se*s veoma važan, a nagon za istim izuzetno snažan, te i ne čudi što veoma često varaju svoje partnere, posebno onda kada njihov odnos nije dovoljno strastven. Lijepo lažu, prilično su manipulativni, te lako dolaze do onoga ko im je na pameti. S druge strane, preplavljeni emocijama znaju da budu vjerni svom partneru, ali do tog stanja dolaze uglavnom kada su i više nego zadovoljni se*sualnim životom.

Vaga

Rođeni u ovom znaku ne vole rasprave, pa će pre da ih izbegnu po svaku cijenu i pronađu sklad na nekom drugom mjestu dok se “kod kuće” ne stiša čitava situacija. Oni generalno nisu skloni preljubi, koliko je koriste da bi se osjećali bolje. Mnogo toga treba da prođete sa Vagom da bi ona bila toliko povrijeđena da vas prevari i tako se vrati na noge. Ali opet, oprezno sa njima! Inače, imaju tendenciju da se često vraćaju bivšim ljubavima i pokušaju da poprave taj odnos.

Lav

Nema toga koji ne zna da Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ukoliko nije tako, oni će pronaći način da ipak bude. Njihov ego i samopouzdanje privlače mnoge, pa ako to onaj s kom je ne poštuje, Lav će jednostavno odlutati. Međutim, samo jedan tip Lava zahtjeva posebnu pažnju – onaj koji je toliko zaslijepljen sobom da za druge i ne mari, te osjeća odgovornost da se preda i učini život ljepšim svima koji to požele, bio on u vezi ili ne.

Strijelac

Strijelčevi se rađaju prilično nemirnog duha, u stalnoj su potrazi za novim uzbuđenjima, avanturama… a kada su nesretni u vezi, varaju bez razmišljanja o tome šta će biti sutra. U prevari su iskreni – uvijek priznaju da su zauzeti, da nisu zadovoljni i zašto to baš tako čine. Onda kada nezadovoljstvo prođe, uglavnom se posvećuju stalnom partneru.

Komentari

komentara