Magazin

Neda Ukraden gazi šestu deceniju, izgleda duplo mlađe, a sad otkriva trikove: “Nikada nema zapuštanja, ni opuštanja!”

Napisao H. H.

Otkrila je da redovno posjećuje kozmetičke salone i da je to nešto što ona nikako ne zaobilazi.

Neda Ukraden iznenađuje svoje obožavaoce svaki put kada se na malim ekranima pojavi u drugačijem izdanju, a koliko vodi računa o svom izgledu govori činjenica da joj godine ne mogu ništa, piše “Kurir“.

Iako polako gazi i šestu deceniju života ona se svakodnevno trudi da izgleda besprijekorno, a onda je otkrila da redovno posjećuje kozmetičke salone i da je to nešto što ona nikako ne zaobilazi.

Ono što svakoj ženi treba jeste njega lica svakodnevna, nema opuštanja, ni zapuštanja, nikad. Doživotno na dijeti, skidaj šminku, stavljaj šminku. Stavljaj serume, hrani kožu, krastavci i tako dalje – rekla je Neda.

Neda također vodi računa i o tome kako će se predstaviti javnosti u svojoj odijevnoj kombinaciji, pa je isto tako priznala i da vodi računa o svojoj liniji. Kako je u njenom tijelu mladalački duh, ovom izjavom poručila je svima da se ništa na silu ne može postići.

Blago onome ko može da jede, a da se na njemu ništa ne vidi. Kod mene radi malo fiskulturica, neke vježbice kod kuće isto. Moram malo da pazim, iskreno, jer malo kad se opustim ode sve. Čim krenu slave, udebljam se 3-4 kg ko iz šale i onda udri. Izbaci ovo, izbaci ono… Ono što treba jeste da raščiste žene sa sobom, mene ubija kad se nešto mora, a ne mora. Zašto moram da imam 45kg? Zašto moram da imam jednu boru? – pitala se Neda.

Pored mnogobrojnih poslovnih obaveza, ova pjevačica se trudi i da bude najbolja baka svojim unukama, pa je pred premijernim kamerama istakla i da vodi računa o njihovoj zdravoj ishrani i da u tome i te kako uživa.

Ja ću im spremati nešto samo iz moje bašte, to mora. One moraju da jedu domaće, zdravo. Mogu da jedu šnicle i krompiriće, to može svako da napravi, ali ovo može da uradi neko ko stvarno to voli“, rekla je ponosno Neda u ‘Premijeri’.

Komentari

komentara