Magazin

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Napisao H. H.

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

Nešto manje oblačnosti se očekuje u Hercegovini i na sjeveru. Prijepodne kiša u Krajini i u centralnim djelovima. Tokom dana u Bosni nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 12 i 17, a najviša dnevna između 20 i 28 stepeni.

U nedjelju u Hercegovini sunčano vrijeme. U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna između 20 i 28 stepeni.

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna između 20 i 28 stepeni.

U utorak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana razvoj oblačnosti s kišom i pljuskovima u Bosni i višim područjima Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 16, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna između 20 i 28 stepeni.

Komentari

komentara