Magazin

KOBASICA TOŠIĆ! Cijeli svijet se smije Duškovom nadimku, a Jelenina reakcija na nacionalnoj TV je POTPUNI HIT! (VIDEO)

Napisao A. K.

Jelena Karleuša, supruga srpskog defanzivca Dušaka Tošića, na urnebesan način je prokomentarisala „nadimak“ koji su stranci dali njenom dragom.

Jedan britanski navijač je nakon meča Srbija – Kostarika svojim komentarom na Tviteru nasmejao čitav svet.

„Mislio sam da se fudbaler Srbije zove Disko Sosidž (kobasica). Njegovo pravo ime glasi Duško Tošić, ali je komentator izgovorio prebrzo. Šteta. Svidelo mi se Disko“, napisao je Britanac na Tviteru.

U emisiji „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ voditelj je zamolio Jelenu da prokometariše novi nadimak svog supruga i ona je to učinila u svom prepoznatljivom stilu.

„On je pravi ‘SOSIDŽ’, iskreno da vam kažem. Ja mogu da budem ‘disko’, al on je definitivno ‘sosidž’, rekla je Karleuša kroz smeh…

Jelena je istakla da je uverena da će njen suprug odigrati sjajan meč protiv Švajcaraca.

„Disko Sosidž će da da 300 odsto od sebe. Ne zbog mene, već zato što voli svoju zemlju. Konačno će Srbija da prizna njega, sve njih, srpsku reprezentaciju na pravi način. Sigurna sam da su Švajcarci neka vrsta prevare, tačnije oni nisu Švajcarci, oni su Albanci. Mislim da mi imamo veće šanse… Imam i jako dobar osećaj za Brazil. Imamo igrače koji su puno motivisani i koji će pokazati da je sve moguće“, rekla je Karleuša.

Podsetimo Srbija drugi meč igra petak protiv Švajcarske od 20 časova.

Izvor: Kurir sport

Komentari

komentara