Magazin

PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA: Koje poteškoće je imala Milica Pavlović na početku karijere?

Napisao A. K.

Milica Pavlović je sada uspješna i slavna, a prije samo nekoliko godina, prijatelji su morali da joj finansijski pomažu!

Ova pjevačica, to sad već svi znaju, ne žali para kada je riječ o njenoj karijeri.

Svakim nastupom ova pjevačica pomjera standarde TV produkcije. Pavlovićeva ne krije da je u posljednji nastup u nizu, kada je izvela novu pjesmu ‘Kidaš me’ u finalu “Zvezde Granda”, uložila nekoliko hiljada eura.

Ova mlada i uvijek nasmijana pjevačica, “otvorila je dušu” dok je čekala na let za Skoplje i otkrila da nije uvijek imala novca da finansira baš svaku svoju zamisao.

– Istina je da mene nikada nije pozvao nijedan prijatelj da mi traži novac na zajam, ali se desilo obratno. Kada je trebalo da radim prvi spot za pjesmu ‘Pakleni plan’, morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a kako sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim – kaže Milica na početku razgovora i objašnjava da je čak i tada mnogo radila, ali nedovoljno da pokrije troškove snimanja spota.

– Već u toku takmičenja “Zvezde Granda”, vlasnici klubova su me tražili, a i zvali su me mnogi da nastupam na privatnim proslavama. Imala sam nevjerovatnu sreću da radim i bez snimljene pjesme, jer su se ljudi vezali za mene i još neke moje kolege. Svake subote smo bili na malim ekranima, narod nas je svojatao, doživljavao sav naš trud, rad, osjećao svaku emociju… Kada pogledam unazad, imala sam jaku početnu cijenu nastupa, ali opet mi to nije pomoglo kada je trebalo da snimim spot – priča Milica i objašnjava da je od najbližih, osim finansijske, dobila i emotivnu podršku.

– Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stiliziralaa me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželjela da imam i svjetsku scensku premijeru te pjesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila nisam živa – kaže Milica kroz smijeh i objašnjava da je nakon toga stala na noge i nastavila da sama finansira svoju karijeru.

Lijepa i zgodna, Milica kaže da joj je karijera pomogla i da shvati ko su joj pravi prijatelji:

– Moji prijatelji su tu za mene, kao i ja za njih, ali uvijek budem posljednja koja sazna kada neko ima problem. Shvatam da ne žele da me opterećuju, ali voljela bih da znam kada je neko u nevolji – kaže Milica, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara