Magazin

RADA MANOJLOVIĆ NEĆE KOD ESTETSKOG HIRURGA: “Šest mjeseci nisam mogla da se skinem sa Ksanaksa”

Napisao A. K.

Više ne pijem tablete, prestala sam. Više nisam ni na čemu, alkohol ne volim.

Rada Manojlović već godinama uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Otvoreno priča o njihovom odnosu, ali i o tome što je jedna od rijetkih koja nije podlegla čarima plastične hirurgije. Ipak, to je sprječava da nosi dubok dekolte.

Šta će mi silikoni

 Nisam nikada razmišljala da ugradim silikone, ali ne brinite, lijepo je to sve tu kada se skine. Šta će mi silikoni. Ne treba tu ništa dirati – objašnjava, a na pitanje da li se Haris buni odgovara:

– Sviđam mu se ovakva. Nema šta da se buni jer u mom dekolteu sve gori. Mislim da sam medijima za sve ove godine previše dopuštala uvid u moje međunožje, zato sada više oblačim, duge, damske haljine. Mada sam se dvoumila između nje i jedne crne koja je za moj ukus bila previše atraktivna – poručuje srbijanska pjevačica.

Otkriva da su je posljednjih nekoliko godina svi pitali zašto ne operiše nos i zašto ne ugradi silikone u grudi.

 To me svi pitaju toliko puta da ću početi da pitam samu sebe zar mi je nos toliko ružan i šta tu toliko ne valja sa mojim grudima. Međutim, sebe uvijek vratim svom starom osjećaju i samopouzdanju kojeg imam napretek. Kada bih operisala nos, bila bih savršena i zato ga ne diram – u šali kaže Manojlovićeva.

Rada je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja je priznala da je bila ovisnik od lijekova za smirenje. Kako je pričala, pila ih je da bi mogla da spava, a onda je shvatila da je postala ovisnik. Sada za “Blic” otkriva da je napokon uspjela da ih se otarasi.

– Više ne pijem tablete, prestala sam. Više nisam ni na čemu, alkohol ne volim. Protivnik sam alkohola, ne volim kad vidim da djevojka drži čašu u ruci – kaže Rada.

Ispušni ventil

Nedavno je pričala kroz kakav je pakao prošla kada je shvatila da svakodnevno pije lijekove:

 Baš sam se bila navukla. Šest mjeseci nisam mogla da se skinem sa “ksanaksa”. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi. Na primjer, ukoliko izgubite člana porodice pa baš morate da ih koristite kako biste ublažili bol. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki ispušni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super.

Političari su ‘ubijeni’ mojom reakcijom

Momci joj se udvaraju bez obzira na to što znaju da je u vezi sa Harisom.

 Startuju me svuda i ne moram da im kažem, znaju oni da sam zauzeta pa se samo povučem. Nisam arogantna, ni nadmena, ali kod mene se jasno zna da sam vjerna – tvrdi Rada.

Na pitanje da li je među njima bilo političara, diplomatski odgovara:

 Mislim da ili su možda na prvu bili ‘ubijeni’ kada su mi prišli prema mojoj reakciji ili sam se ja tako postavila da nisam shvatila da me muvaju.

Komentari

komentara