Magazin

SEVERINA I MILAN SE POSVAĐALI NA SUDU: Pale teške riječi, ne mogu se dogovoriti u koju će školu njihov Aleksandar

Napisao H. H.

Njihova je netrpeljivost navodno kulminirala na izlasku iz sudnice, kada je pjevačica Popoviću dobacila: “Seljačino!”

Sapunica na sudu oko malenog Aleksandra dobila je novi nastavak. Pjevačica Severina Kojić i njezin bivši partner Milan Popović susreli su se u ponedjeljak na Općinskom sudu u Zagrebu kako bi se pokušali dogovoriti u koju će školu ići njihov sin, piše srpski “Blic“.

Nijedno ne odustaje

Severina i dalje stoji kod toga da dječak treba ići u hrvatsku školu, dok Milan želi sina upisati u međunarodnu privatnu školu. Njihova je rasprava bila očekivano burna, a Splićanka ne odustaje od namjere da Aleksandar pohađa Osnovnu školu Jordanovac.

Srpski kralj bakra to ne smatra dobrom idejom jer želi da njegov sin nauči što više stranih jezika te da razvije svoje talente, što može samo u ustanovi privatnog karaktera, smatra. Da bi svoju ideju proveo u djelo, Popović je spreman u potpunosti pokriti troškove privatnog školovanja.

Nisu se birale riječi

Na sudu je, prenosi Blic, nastao pravi kaos u kojemu se više nisu birale riječi. Severina je jasno dala do znanja kako je “Aleksandar, prije svega, Hrvat”, na što joj je njezin bivši zaručnik odgovorio: “Ma kako je prije svega Hrvat?”.

Njihova je netrpeljivost navodno kulminirala na izlasku iz sudnice, kada je pjevačica Popoviću dobacila: “Seljačino!”

Komentari

komentara