Magazin

Milica i Aca snimili duet, pa zatekli sve izjavama o svom odnosu i emocijama koje imaju jedno prema drugom!

Napisao H. H.

Nisam sigurna kako će se naš odnos razvijati – rekla je Pavlovićeva, dok je Lukas dao sličnu izjavu.

Milica Pavlović i Aca Lukas snimili su duet pod nazivom ‘Kidaš me’, a rad na zajedničkoj pjesmi ‘natjerao’ je ovaj par da progovori o svom odnosu i da prizna da nisu sigurni da li sve može da preraste u nešto više, prenosi “Express tabloid“.

Naime, i Milica i Aca su po sopstvenim riječima prepoznali jedno u drugom srodne duše, a odnos pun razumijevanja i poštovanja doveo ih je do saradnje.

Međutim, na početku razgovora o svom odnosu, Aca se prisjetio perioda kada se Milica takmičila u “Zvezdama Granda”.

– Sjećam se da sam bio u žiriju Zvezda Granda kada je Milica bila jedan od takmičara i pošto uvijek otvoreno kažem šta mislim, rekao sam joj: “Vidi, ti nisi neka posebna pjevačica, ovdje ima mnogo takmičara koji imaju znatno bolje vokalne kvalitete od tebe, ali imaš posebnu energiju, zračiš i bićeš velika zvijezda”. To se i dogodilo, samo što je ona u međuvremenu postala i odlična pjevačica, jer je mnogo radila na sebi – kaže Aca.

Kako su se složili, često su se sretali na nastupima i aerodromima, gdje su i gradili odnos.

– Kako smo se bolje upoznavali tako su naše priče otišle u potpuno drugom pravcu. U posljednje vrijeme najčešće smo pričali o životu, situacijama koje nam se dešavaju, ljudima koji nas okružuju. Generalno, o svemu o čemu i inače pričaju ljudi koji se odlično razumiju – kaže Milica koja je istakla da ih je poslovna saradnja mnogo približila.

– Produbila je naš odnos, sad smo udružili snage i postali “partneri u zločinu”. Upravo zbog ove saradnje smo u posljednje vrijeme u svakodnevnom kontaktu, čujemo se nekoliko puta dnevno kako bismo usaglasili sve planove i ideje, što utiče i na naš odnos – priznaje Pavlovićeva.

– Naš odnos je postao prisniji, ali ja sam i ranije volio Milicu i podržavao sve što ona radi. Mi smo stari drugari i uvijek kada se vidimo rado porazgovaramo o mnogim temama – objasnio je Lukas.

Na pitanje da li vjeruju u ljubav koja nastane iz prijateljstva, oboje su potvrdno odgovorili.

Komentari

komentara