Magazin

Urnebesan trenutak na kraljevskom vjenčanju: Zamalo da svi puknu od smijeha u crkvi! (VIDEO)

Napisao A. K.

Po mnogo čemu ovo je bila jedinstvena svadba u britanskoj monarhiji

Foto: AP / Jonathan Brady
 Juče održano kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl u Vindzoru pomno je pratio ceo svet. Po mnogo čemu ovo je bila jedinstvena svadba u britanskoj monarhiji.
foto: Reuters / Pool

Naime, Megan Markl je prva mlada koja je sama ušla u crkvu na svom venčanju. Samo nekoliko dana pred svečanu ceremoniju njen otac Tomas Markl, koji je trebalo da je prati do oltara, otkazao je svoje prisustvo zbog skandala sa paparacima kojeg joj je priredio, ali i navodnih zdravstvenih problema.

foto: Reuters / Pool

Nikada do sada u britanskoj istoriji Afroamerikanci nisu bili bliži slavnoj monarhiji, pa smo tako imali priliku da vidimo majku Megan Markl Doriju Ragland rame uz rame sa princom Čarlsom, sa kojim je čak držeći se pod ruku izašla iz kapele.

foto: AP / Jane Barlow

Gospel hor je u kapeli pevao pesmu Bena E. Kinga „Stand by me“, što do sada nikada nije bila praksa.

A tu je i najurnebesniji trenutak tokom svečane ceremonije u crkvi, kada su se zvanice jedva suzdržavale da ne „puknu“ od smeha. Naime, dok je američki biskup Majkl Kari držao vatrenu propoved o ljubavi princu Hariju i Megan Markl, niko nije mogao a da se ne nasmeje zbog načina na koji je govorio.

Uostalom, pogledajte i sami:

Čini se da kraljica Elizabeta nije bila preterano oduševljena njegovim obraćanjem, kao ni njen suprug princ Filip koji mu je uputio značajan pogled

foto: AP / Jonathan Brady

… ali je ipak princu Vilijamu bilo najteže, jer se jedva suzdržao da ne prasne u smeh!

(stil.kurir.rs)

Izvor: stil.kurir.rs

Komentari

komentara