Magazin

FARUK IZ SERIJE “ISTANBULSKA NEVJESTA” IZNENADIO JAVNOST: Nećete vjerovati šta je turski glumac Özcan Deniz uradio poslije ženinog porođaja

Napisao A. K.

Poznati turski glumac Özcan Deniz je ovom odlukom šokirao javnost, a snimanje serije se dovelo u pitanje zbog njegove odluke!

Zvijezda “Istanbulske neveste”, pjevač, glumac i reditelj Özcan Deniz (45), osim po glumi u historiju ulazi još po nečemu: on prvi iz branše koristi “porodiljsko odsustvo“, piše “Lepa&Srećna“.

Doduše od 40 dana, ali je u svakom slučaju presedan. Markantni glumac koji u toj hit seriji igra Faruka, najstarijeg sina porodice Boran, nedavno je dobio prvo dijete, sinčića kome je dao ime Kuzej (Sjever). Ali kako se serija snima u Bursi, a Kuzej sa mamom i pod nadzorom bake Kadrije živi u otmjenom istanbulskom kvartu, tata bi ga rijetko viđao, jer radi po deseti sati dnevno, šest dana sedmično, uz to od Istanbula do Burse ima oko 150 kilometara.

Očaran sinom i odlučan da u prvim danima što više bude uz njega, Ozdžan je od producenta zatražio ‘porodiljsko odsustvo’. I dobio ga! Doduše ne u punom smislu te riječi, ali u svakom slučaju odlično po Kuzeja i njegovog tatu.

Producent je preradio scenario i napravio nov raspored snimanja, pa tokom sljedećih 40 dana, počev od 30. aprila,  novopečeni tata snima samo dva dana sedmično. Sve ostalo vrijeme može da provodi u svojoj velelepnoj vili uz mladu suprugu Fejzu i sinčića.

Najbolje je to što se za 40 dana završava prva sezona serije koja je osvojila cijeli Balkan, pa su pred Ozdžanom još dva-tri slobodna mjeseca. Za fino porodično uživanje.

Komentari

komentara