Magazin

ŽENA URLALA NA NJU I DIJETE: SKANDAL U SAMOPOSLUZI ZBOG JELENE KOSTOV!

Napisao A. K.

Poznata pevačica Jelena Kostov doživela je neprijatnost u jednom supermarketu.

Jedna gospođa nije htela da je pusti preko reda i to u redu namenjenom za one sa malom decom i trudnice, pa se pevačica nije libila da joj održi predavanje na temu bontona.

– Ona je redovno čekala u redu, ali je se njen sin Milija unervozio i krenuo je da plače zbog čega je pevačica zamolila da ode na početak reda, ali se jedna gospođa pobunila i tada je nastao haos – priča za „Scenu“ izvor blizak pevačici i dodaje:

Jelena Kostov
JELENA KOSTOV • INSTAGRAM

– Jelena je tada pobesnela i počela da se svađa sa tom gospođom. Poručila joj je da je neuviđajna prema ženi sa malim detetom, kao i to da ona ima puno pravo da stane ispred svih, jer je kasa na koju se uputila namenjena baš njoj. Svađale su se nekoliko minuta, ali pevačici su prodavci ipak omogućili da završi kupovinu pre drugih – završava naš izvor. Jelena Kostov je potvrdila naša saznanja.

Ja zaista nikada ne tražim da mi se nešto završi preko reda ni u prodavnici, ni u pošti, ni kod lekara zato što sam poznata, ali da neko nema obzira prema ženi sa malim detetom, to je strašno. Naravno da sam burno reagovala – poručila je kratko Jelena za naš magazin.

Izvor: Pulsonline.rs

Komentari

komentara