Magazin

HOROSKOP: Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 21. do 27. maja

Napisao H. H.

Psihički ste spremni da krenete dalje kada je ljubav u pitanju. Ipak, realizacija izostaje. Sunce u trigonu sa Marsom u sredu predstavlja spremnost za preuzimanje akcije, ali problem je Venera u znaku Raka koja je u opoziciji sa Saturnem u Jarcu. Kako je energijama zemlje i vode teško da sarađuju, tako ćete i vi oklijevati da preduzmete korake. Srećom, ovo je samo privremeno. Jupiter u trigonu sa Npetunom u petak, podsjetit će vas da imate vjere. Točak ljubavi će se ponovo zavrtjeti.

Ovan

Ove sedmice vas očekuje pritak na poslu koji će vas veoma iscrpjeti, ali ćete preživjeti. Osjećate da vam je potrebno vrijeme samo za sebe. Razgovarajte sa partnerom, sigurno ćete naići na razumijevanje, prenosi “Fokuzz“.

Bik

Ne dozvolite poslovnim problemima da vas okupiraju ove sedmice. Varnice će letjeti svuda, a vi nemojte propustiti zabavu. Ako ste u vezi, uživat ćete u svom partneru. Ne pretjerujte sa alkoholom.

Blizanci

Morate prestati da se bavite samo posljedicama i pokušati da pronađete izvor problema kako više ne biste gubili vrijeme. Ovo se odnosi i na posao i na ljubav. Sredinom sedmice, sreća će biti na vašoj strani.

Rak

Osjećate da ste razapeti na sve strane i da gubite balans u životu. Morate naučiti da postavite prioritete u životu i da ljudima kažete ne. Slobodni Rakovi ne mogu da izbace iz glave osobu koju su nedavno upoznali.

Lav

Prijatelj će vam zatražiti uslugu koju niste spremni da učinite. Ovo je vrijeme kada ćete sebi biti na prvom mjestu i to može nekima da zasmeta. Afera na poslu može da vam zakomplikuje stvari u privatnom životu.

Djevica

Morate naučiti da oprostite kako biste nastavili dalje sa svojim životom. Ipak, nemojte zaboraviti kako više ne biste napravili takvu grešku. Očekuje vas poslovna ponuda koja se ne odbija.

Vaga

Koliko god da vam je teško iznutra, budite nasmijani i pozitivni. Možda se neko zaljubi baš u vaš osmijeh. Poslovna situacija je sve bolja i polako postajete nezamjenljiva karika.

Škorpija

Za vikend vas očekuje susret koji može da vam okrene život za 180 stepeni. Ovo je period kada ćete razmišljati o svojoj karijeri i tome da li ste napravili pravi izbor. Upamtite da nikada nije kasno početi iznova.

Strijelac

Komunikacija je ključna ove sedmice. Partner ne može da vam pročita misli, a vaša ćudljivost odbija ljude. Razgovarajte o problemima koje imate sa bliskim ljudima jer vas tanka linija dijeli od anksioznosti.

Jarac

Vi ste oduvijek zatvorenog uma i zbog toga vam je naročito teško da prihvatite razmišljanja drugih. Ove sedmice možete imati problem sa kolegama zbog toga. Prihvatite da nismo svi isti i da je unikatnost ono što nas i čini ljudima.

Vodolija

Početak sedmice je povoljan period da konačno riješite nesuglasice sa partnerom. Prijaju vam komplimenti koje dobijate od drugih, ali pazite da ne poletite previše visoko. Ne zaboravite one koji su bili pored vas i u dobru i u zlu.

Ribe

Pokušajte da za vikend otputujete negde. Prijat će vam promjena sredine jer osjećate da ste zarobljeni u začaranom krugu između partnera, posla i kućnih poslova. Sljedeća sedmice će vam proći u znaku novih poznanstava.

Komentari

komentara