Magazin

OVAKO JE ANABELA IZGLEDALA KADA JE BILA U LUNINIM GODINAMA: Njena kćerka je sad u centru SKANDALA, ali pjevačica je na početku karijere ŠOKIRALA javnost ovom ČINJENICOM!

Napisao A. K.

Luna Đogani više od pola godine je u centru pažnje zbog veze u rijalitiju sa oženjenim srbijanskim pjevačem i skoro da je zasjenila dugogodišnje karijere roditelja Anabele Atijas i Đogani.

ADVERTISEMENTS

Luna ima 22 godine i prolazi pravu dramu u rijalitiju. Vrijeme će pokazati da li će Luna iskoristiti slavu u rijalitiju ili će pasti u zaborav, a u njenim godinama njena 43-majka je već imala muzičku karijeru, prenosi “Kurir“.

Gagi i Anabela te 1996. godine, kao članovi grupe “Funky G” izdali su svoj treći album, tokom kog su se izvojile pjesme “Budi tu”, “Tvoja ljubav”, “Ona ljubi te”.

Ipak, postoji nešto vezano za Anabelu što je neobično za taj period. Iako je bila prepoznatljiva pjevačica, Anabela je otvarala usta, dok su druge pjevačice poput Aleksandre Radović, Marije Mihajlović pjevale umjesto nje.

U jednoj od pesama može se čuti glas i njene bivše jetvrte Slađe Delibašić, koja se početkom 2000. razvela od Gagijevog brata Đoleta Đoganija.

I sama Anabela priznala je da je na početku karijere druga pjevačica pevala umjesto nje, dok je sredinom 2000-ih i ona zapjevala na albumima “Funky G”

Komentari

komentara