Magazin

Ovo su 4 najsretnija horoskopska znaka, a razlog je vrlo jednostavan

Napisao H. H.

Od onih kojima je sreća zapisana u zvijezdama i drugi mogu naučiti biti sretni • Ovo su horoskopski znakovi imaju više sreće od ostalih jer sami stvaraju svoju sreću

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
NEKIMA se zvijezde smiješe, a nekima umiru od smijeha.
Ovo su horoskopski znakovi koji imaju više sreće od ostalih jer sami stvaraju svoju sreću:
Ovan
Ovaj znak zna da dobre stvari dolaze samo onima koji se za njih izbore, zato ne čeka sreću nego se maksimalno trudi da ostvari svoje snove, što ga u konačnici čini puno sretnijim od onih koji to ne rade.
Lav
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Iako se čini da lavovima često sve dolazi posluženo na pladnju, lav zna da je za sve u životu potrebno itekako raditi. Lav ne čeka da mu netko donese sreću, niti krive druge ako nisu sretni – trude se dok to ne postanu.
Djevica
Djevicama nije stran neuspjeh, ali ono što ih dugoročno čini sretnijima od većine znakova je činjenica da se nakon svakog neuspjeha brzo oporavljaju i kreću dalje s još više elana.
Vodenjak
Ovaj znak osluškuje poruke koje mu šalje svemir i ne boji ih se slijediti. S druge strane, jako dobro zna da čovjek sam stvara svoju sreću pa ako svemir zakaže, uvijek ima plan B.

Komentari

komentara