Magazin

24 sata s Victorijom – Pogledajte kako izgleda jedan dan gospođe Beckham!

Napisao admin

Zanima vas šta Victorija Beckham radi po cijele dane? Harper's Bazaar nagovorio ju je da otkrije kako izgleda njen uobičajen dan te napiše raspored svojih aktivnosti. Pažnja! Ako ste mislili kako se Victorija samo izležava pored bazena te kupuje po skupim buticima, pogriješili ste. Gospođa Beckham itekako zna što znači užurban radni dan.


Victorija (foto:index.hr)

06.15

“Budim se između 06.15 i 06.30. S obzirom na to da imam četvoero djece, uvijek rano ustajem. Budim se sama od sebe, no uvijek isprogramiram i alarm, za svaki slučaj. Zatim idem pod tuš jer djecu budim u 07:00 sati pa tako imam pola sata samo za sebe. Tuširam se i čistim lice te čitam mailove. U kupaonici uvijek imam iPhone! Za lice uvijek koristim proizvode dermatologa Dr. Lancera, a za tijelo jeftinu kremu branda Waleda. Tokom dana koristim Elizabeth Arden Eight Houre Cream. Voljela bih se kupati ujutro, no jednostavno nemam vremena za kupku. Tom Ford uživa u kupkama 4 puta dnevno. Kako genijalno! No, on nema četvero djece.”

“Za doručak obučno jedem voće. Pijem čaj od peperminta i dupli espresso. Grickam dok djeci dajem doručak. Za to vrijeme klinci imaju vježbe sricanja ili održavaju kvizove. Ispitujemo jedni druge i tako se zabavljamo. Da, imam 38 godina i još uvijek radim domaću zadaću!” 

07.50

“Napuštamo kuću. Momci pohađaju tri različite škole. Ja vozim jednog ili dvojicu, a David preuzima ostalo jer svima škola počinje u isto vrijeme.”

08. 50

Odlazim na posao. Moj studio je u Batterseau. Prvo se nalazim sa svojim timom. Imam 80 ljudi u studiju. Zatim provjeravam sve detalje vezane uz moju najnoviju kolekciju. Trenutno smo jako zaposleni oko izbacivanja moje internet stranice. Neke kadrove za reklamu snimila sam sama! Uvijek nosim dvije torbice, jednu manju i jednu veliku ručnu torbu. Unutra je sve što mi treba: MacBook Pro, iPad, iPad mini, i iPhone.

13: 00

Za vrijeme pauze imam poslovni ručak sa svojim kolegama u uredu. Najčešće naručujemo sushi. Volim i zelene sokove i ostalu zdravu hranu. Nakon ručka odlazim na snimanje.”

16: 00

“U 16 sati odlazim iz ureda, idem po djecu u njihove škole te ih vozim na različite aktivnosti poput fudbala i ragbija. Zatim slijedi pisanje domaćih zadaća. Obožavam domaće zadaće. Kad klince stavim na spavanje, ponovno se se okrećem poslu!”

19: 00

“David i ja volimo ići na večere, bez obzira na to idemo li sami ili s djecom. Idemo svugdje – italijanski restorani, francuski restorani…klinci obožavaju sushi. To im je omiljeno jelo. Nobu nam je najdraži. Ne pijem baš puno jer sam često budna po cijele noći zbog bebe. Takođe se volimo družiti s porodicom kod kuće. Što je na televiziji? Dora Istraživačica, Peppa Praščić..”

21: 00

“Brooklyn ne ide u krevet prije, 21, 21:30. Nakon što svi odu na spavanje, David i ja napokon imamo malo vremena za sebe.”

24: 00

“U krevet idem između ponoći i 01:00. Voljela bih spavati koliko god mogu. No, kad si mama…”

Index.hr

Komentari

komentara