Magazin

Zlatno pravilo ishrane Meghan Markle: Ona će zauvijek imati 50 kg, a evo kako to uspijeva! (JELOVNIK)

Napisao A. K.

Megan nikad ne zanemaruje doručak.

Glumica i nevesta princa Harija, Megan Markl, u svakom trenutku izgleda fenomenalno. Visoka je 171 cm , i ima samo 50 kg. Njena figura je za mnoge idealna, a evo šta je tajna!

Ona redovno koristi jogu ali i određenu ishranu koje se stalno pridržava. Međutim, često se počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Iako praktikuje zdrav način života, dopusti sebi da se malo opusti.

Megan prati zlatno pravilo pravilne ishrane: odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže telu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti.

Megan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru – pastu ili biftek sa sosom od tikvica sa niskim sadržajem kalorija.

foto: Profimedia

Inače, Megan Markl voli da kuva. Čak ima i poseban recept za ovaj sos: tikvice fino seče na kockice i zagreva ih u tiganju, bez ulja. Kada su tikvice propržene i mekane koristi blender i dobija sos koji kombinuje sa svim proizvodima ili pojedinačno jede kao zasebno jelo.

Približni dnevni meni:

Doručak: ovsena kaša sa bananom i medom ili javorovim sirupom ili puding sa čia semenom

Ručak: salata od povrća i komad ribe (meso) ili pasulj

Užina: jedna zelena jabuka, bademi ili povrće i voće

Večera: testenine sa tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina.

U njenom frižideru uvek se nalaze humus, šargarepa, pahuljice, bademovo mleko i piletina. Međutim, kada joj dođu prijatelji uživa u pomfritu u neograničenim količinama i morskim plodovima, a takođe pije i milkšejk. To se retko, ali ipak dešava.

Bez obzira što se nekad opusti i uživa u omiljenoj hrani, Megan godinama ima istu težinu.

foto: Profimedia

Komentari

komentara